Dureri in spatele genunchiului, deasupra gambei
Buna seara!Duminica am fost la sala si ma hotarasem sa fac picioare, vreau sa mentionez ca ma lasasem de sala la sfarsitul verii, incepand iarasi, aceasta era prima zi cand antrenam aceasta grupa de muschi, ma asteptam sa am o febra musculara.Luni incepusem sa ma resimt, simteam o durere minora in spatele genuchiului, deasupra gambei, iar azi nu mai puteam sa merg, mergeam doar pe varfuri, nu puteam pune toata laba piciorului jos, simtind atat o rigiditate cat si o durere la nivelui acelei zone, acum nu stiu daca este vreun tendon sau articulatie, sper sa nu fie ceva grav si am uitat sa va spun ca sunt minor(15 ani).
As vreau sa stiu ce imi recomandați, ce ar putea fi, pentru ca sunt putin nelinistit.
Va multumesc.
As vreau sa stiu ce imi recomandați, ce ar putea fi, pentru ca sunt putin nelinistit.
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Pot exista sute de cauze posibile. Cea mai logica este supra-solicitarea musculo-articulara (efort exagerat).
In acest caz se impune, logic, o perioada rezonabila de evitare a eforturilor sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot exista sute de cauze posibile. Cea mai logica este supra-solicitarea musculo-articulara (efort exagerat).
In acest caz se impune, logic, o perioada rezonabila de evitare a eforturilor sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59dureri de genunchi si maini. Care este cauza?
- 4Sindrom femuro-patelar
- 9Dureri de genunchi de abia poate sa mearga
- 2durere de genunchi
- 13osteoporoza si durere de genunchi
- 4Rotula foarte proeminenta, durere si amorteala ale genunchiului.
- 2durere genunchi
- 5Dureri genunchi
- 4durere genunchi stang partea interioara
- 0Dureri genunchi tibie
- 4Am o durere de genunchi
- 1Genunchi + durere
- 2Durere la genunchi
- 7Durere genunchi
- 2Hernie disc nivel 4, 5
- 1Durere de la genunchi în jos și uneori tot piciorul.
- 3De aproximativ 3 saptamani mi-a troznit si acuz dureri la genunchiul drept
- 3Probleme cu genunchiul
- 1Interpretare rezultat Rmn genunchi
- 3Genunchi stâng rigid, cu dureri
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: