dureri intepatoare la incheietura mainilor
buna ziua, am 42 ani 1.78 inaltime, 83kg, de cateva luni am o durere electrocutanta la incheietura mainilor mai tare la cea dreapta, daca prind ceva in mana si rasucesc intr-o anumita pozitie scap din mana si nu e vorba de greutatea ce o prind cu mana. Lucrez la tamplarie PVC-termopan si pe timpul iernii nu avem de lucru, sa aiba influenta si acest lucru? Precizez ca sitemul meu osos simt eu ca nu este super robust cum am vazut la altii. Va rog un raspuns profesionist.
4 comentarii
Slabiciunea din articulatie care creeaza durerea poate fi provocata de frig sau de miscari neobisnuite sau continuie la perioada fara antrenament.
Daca mai imi dati cateva detalii va spun ce remediu homeopat o indeparteaza in cateva zile.
Scrieti-mi un mesaj privat dand un click aici pe id-ul meu si lasati-mi un id de messnger daca aveti.
Daca mai imi dati cateva detalii va spun ce remediu homeopat o indeparteaza in cateva zile.
Scrieti-mi un mesaj privat dand un click aici pe id-ul meu si lasati-mi un id de messnger daca aveti.
Stimate Domn,
Cu mare probabilitate este vorba despre o problema neurologica, respectiv compresiunea sau elongatia unui nerv (median, ulnar sau chiar la nivelul plexului axilar sau radacinilor nervilor cervicali).
Cred ca ar trebui sa incepeti cu un consult neurologic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cu mare probabilitate este vorba despre o problema neurologica, respectiv compresiunea sau elongatia unui nerv (median, ulnar sau chiar la nivelul plexului axilar sau radacinilor nervilor cervicali).
Cred ca ar trebui sa incepeti cu un consult neurologic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Imi puteti da o explicatie mai tehnica in privinta nervilor sau a sechelelor nervilor sau de unde provine?
Problema este fie una cervicala (cervico-brahialgie), fie un sindrom de canal carpian, fie un sindrom de canal ulnar etc etc.
Un consult neurologic sau neurochirurgical va elucida problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Un consult neurologic sau neurochirurgical va elucida problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ceafa mea trosneste
- 14dureri intense ale articulatiilor
- 4am si o problema..poate ma ajuta cineva
- 5un cerc rosu pe incheietura mainii URGENT
- 6dureri foarte mari dupa efort: la glezna, picior, incheietura mainii
- 33Dureri de articulatii
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 9dureri de articulatii de cateva zile
- 5Probleme cu incheieturile.. semn de reumatism?
- 6Am nascut de 2 luni si nu mai imi revin deloc... hipotiroidism?
- 9Ajutor: in urma cu 5 luni am suferit de un puseu de dureri articulare
- 0Umflaturi articulare
- 0Durere incheietura mana de 2 ani
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 5fractura decolare tip2 harris extremitate distala radius stang in to
- 4Dureri incheieturi si arsuri in talpa
- 3durere incheietura picior
- 4boli varstnici: prostata + dureri articulare
- 10articulatii dureroase
- 2Încheieturile mâinilor slăbite
Mai multe informații despre: Articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: