dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara

02-01-2012
srg_85
Nu este medic/terapeut
srg_85
buna, am dureri de picioare umeri si maini de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara durerea de picioare se duce de la spate in jos am fost la doctor am facut RMN lombar au zis ca am o protrusiune discala intre L5 si S1, a zis ca nu e asa grava
nu e de operat am fost la 3 traumatologi diferiti toti pareri diferite ca durerea de picioare si maini nu vine de la spate ca unii ca da poate sa vina de la spate unu ca am o contractura musculara severa, apoi am fost la reumatolog mi au facut analizele au zis ca nu gasesc nimik, apoi am fost si am facut un EMG nu au gasit nimik, acum de 1 sapt am fost iar la un neurolog cu toate rezultatele si mi au spus ca nu am nimik, problema e ca eu tot am dureri in continuare cand dorm sau stau nu ma dor picioarele e ok tot doar cand ma pun in miscare, mi au recomandat toti sa fac sala miscare exercitii, mentionez ca lucrez in BARCELONA barman stau multe ore un picioare si cate 18 ore pe zi am 63 kg si 1, 75 inaltime am asigurare medicala privata dispun de orice analize si teste gratis problema e ca nu stiu ce sa mai fac, incep sa imi pierd increderea in medicii de aici...astept un sfat.
5 comentarii
0
03-01-2012, ora 12:51
tema
Nu este medic/terapeut
tema
La cardiolog ai fost? O problema la inima iti poate da astfel de oboseala si dureri musculare.
Durerea scade la antiinflamatoare?
Simti nasul infundat sau curge? Urinezi normal sau cu probleme - bei destule lichide?
Esti balonat, constipat sau ai avut diaree inainte de aceste simptome?
Incearca sa iti amintesti ce ai facut in perioada aceea, daca ai avut un simptom mai sever, chiar daca ti-a trecut repede. Ai avut temperatura sau frisoane?
Ai carii...se cam streseaza lumea ca tot intreb de cariile astea, dar bacteriile din cariile dentare pot provoca diverse probleme, chiar importante, pot afecta inima - miocardita, endocardita.
Analize la sange ti-ai facut?
0
03-01-2012, ora 16:08
srg_85
Nu este medic/terapeut
srg_85
mi au facut si ekg cu inima nu am nimik, da imi amintesc ca am avut si febra mare 2 zile chiar mare si diaree dar nu cred ca de aici a pornit febra a fost don cauza aerului conditionat din local scade si nu scade la anti inflamatoare durerea, analizele la sange mi le a facut reumatologu si cica au iesit bine, am si ceva carii da sa fiu sincer, momentan mi a dat ceva tratament NEURONTIN si PREDNISONA.
0
03-01-2012, ora 17:39
tema
Nu este medic/terapeut
tema
S-a constatat din analize ca ai avea epilepsie? Daca spui ca esti barman, nu as crede.
Altfel de ce ti-a dat un astfel de medicament (neurotin)? Iar celalalt este un corticosteroid.nu trebuie luat mult timp.
La primul medicament pot fi reactii de suicid, mare atentie. Din cate stiu (nu m-am uitat la acest medicament), dar la alte medicamente antiepileptice nu trebuie intrerupta medicatia oricum.
Daca nu ai inceput de mult timp tratamentul, mergi la alt doctor sa iti dea altceva sau macar sa iti spuna daca chiar trebuie sa continui cu acest tratament...nici nu stiu ce sa spun. E total aiurea! (parerea mea).
Daca ai avut diaree + febra, ar trebui sa faci un examen coproparazitologic, poate ai paraziti.
Tot in felul acesta poate debuta hepatita, iar daca tu crezi ca este de la aerul conditionat, poate ai o sinuzita.
Nu puteai sa ai diaree si temperatura de la aer conditionat. Aceste manifestari sunt date de o infectie.
Ai nasul infundat sau simti mucozitati in gat? Atunci poate fi o sinuzita.
Poti face un - exudat nazal cu antibiograma, probabil va trebui sa iti dea trimitere medicul ORL. Trebuie sa treaca 10 zile de la ultima pastila de antibiotic, in caz ca ai luat, ca sa nu iasa rezultatul fals negativ, la antibiograma.
Pentru hepatite, poti face analize la - Anti HCV si Ag HBs.
Prima pt hepatita C, a doua pt hepatita B
Avand in vedere unde lucrezi, sa nu te fi infectat de undeva.
Si citeste intotdeauna prospectele medicamentelor care ti se prescriu!
0
05-01-2012, ora 15:41
srg_85
Nu este medic/terapeut
srg_85
nuuu nici vorba de epilepsie medicamentle astea mi le au sat doctorul traumatolog care era la urgente am mers o data la urgente ca nu mai puteam de durere si mi a dat tratamentu asta am citit si eu prospectul si am vazut ce zice despre suicid doamne feri nici vb de asa ceva dar vazand ca scrie pe amnadoua ca are de a face cu calmarea nervilor si cu articulatilenma gandeam ca ma vor ajuta despre neurontin doctorul mi a zis sa le
iau 2 luni cred ca am vreo 2 sapt de cand iau dar nici un efect atata ca e aiurea ca incepi sa disperi cand tot continui
cu dureri avand o viata activa neavand niciodata probleme si dintr o data apare asta si nici macar nu stii ce ai ca stau si ma tot gandesc la prostii bine mai am o alta programare in 9 ian la alt traumatolog si apoi sa vedem ce zice si el si dava nu oricum vin in tara 2 sapt si o sa merg si la noi sa vedem.
0
05-01-2012, ora 17:14
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Sa iti intrerupa tratamentul acela...ca cine stie ce mai patesti !!!
Fa-ti analize:
- hemoleucograma, calciu, fier, glicemia, creatinina, transaminaze, VSH, Proteina C reactiva, fibrinogen.
- examen coproparazitologic,
- exudate nazal si faringian cu antibiograma
- urocultura cu antibiograma
- teste hepatite C si B
Si mai vezi ce iti recomanda alt doctor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apare febra musculară?
  • Durerea de picioare
  • Cum abordăm corect febra musculară - masaj, activitate musculară, modalități de recuperare rapidă
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •