dureri puternice la picior la incheietura de sus

45 comentarii 1 2
0
21-03-2016, ora 21:40
Roxannnnna
Nu este medic/terapeut
Roxannnnna
Mulţumesc frumos, domnul doctor!
0
24-05-2016, ora 18:33
sofinel59
Nu este medic/terapeut
sofinel59
Bună ziua Dna dr.! Urmăresc cu atenție răspunsurile dv și nu m-am putut abține sa nu va pun și eu câteva intrebari: pe scurt- de foarte multi ani am dureri în partea stângă fata la "stinghia piciorului" Am crezut ca am promleme la ovare.Ăsta a durat cam 20 ani pana prin 2000 când am căzut rău cu bicicleta și la o radiografie mi-au spus " în afară de problema ăsta veche, nu e rupt nimic! Eu am tăcut, era prima data cd aflam ca piciorul stâng s-a scurtat cam 1, 1, 5 cm și se deplasase bazinul. În 2010 am avut un accident de mașină, 2 coaste rupte pe direcția centurii și iarăși piciorul stâng, negru și umflat pana la genunchi.S-au accentuat durerile de spate și în mers simțeam ca mă dezmembrez! Iarăși un soc, infarct în 2014, cu implant STENT dreapta și după intervenție nu am mai putut dormi decât pe dreapta! Ca sa fie tot "meniul complet", anul ăsta pe data de 1 Mai m-am intors sa iau o carte, menționez eram la marginea patului în șezut și m-a "tăiat ceva prin spate, efectiv m-a secerat și am căzut pe spate.Am crezut ca rămân paralizata! Am reușit sa mă ridic dar de atunci am dureri în spate stanga urate și piciorul sus la încheietura amorțit pana în zona organelor! Pipi o lua "razna" dureri la tuse și efort simțeam ca ceva sparge și iese prin fata! Am fost la ortoped și mi-a dat Dynastat, 5 injecții, Tramadol, mydocalm și Polar Frost gel.Au fost un eșec! La prima injecție mi-a scăzut pulsul sub 50 la Polar Frost am crezut ca îmi taie cineva piciorul.Deci runda 2.Alanerv, vitamine, Tramadol supozitoare Diclo...etc.Nu am știut ce sa mai fac și mi-am luat, încă iau, Movalis? Și Vimovo numai 1/zi și mă mai lasa durerile.Problema mea Sant și medicamentele de inima. Nu pot lua orice! Acum de 3 zile am ajuns la fata mea în Germania și de la ortoped mi-a dat: TILIDIN??? și Novaminsulfon! Nici nu știu dacă sa-l iau ca nu are "nume bun" (Tilidinul) Am 57 ani, feminin, 1.64 și 68 kg.Am făcut mult efort și sport.Ce credeți ca pot lua din cele enumerate mai sus! Piciorul e încă amorțit.și durerile în crize de 1-4 ore! Programare am la neurolog în 9 iunie.sau la spital la urgenta...
0
24-05-2016, ora 18:40
sofinel59
Nu este medic/terapeut
sofinel59
Sofinel59, îmi cer scuze! Intrebarea o adresez dl dr Marius Uscatu! Va mulțumesc anticipat!
0
03-07-2016, ora 05:28
emi79
Nu este medic/terapeut
emi79
Bună dimineața. Domnul doctor am o durere în piciorul drept chiar din încheietura de sus. Și când merg mă doare si când stau. În joacă cu fata mea am sărit coarda și era să cad.Mi s- au înmuiat picioarele.Să fie de la săritură sau poate de la spate unde am dureri frecvente noaptea. Va multumesc
0
03-07-2016, ora 11:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Va referiti la articulatia șoldului?
Prin "picior" intelegem strict partea corpului aflata mai jos de glezna, pentru a evita confuzia cu membrul inferior, alcatuit din sold, coapsa, genunchi, gamba, glezna si picior.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
15-01-2017, ora 18:02
MJB
Nu este medic/terapeut
MJB
Bunà ziua,
sint nouà pe aces forum si nu stiu dacà postez in locul adecvat intrebarea mea ?
Am o durere la incheietura gambei cu trunchiul, nu centralà ci un pic inspre pubis. Dureazà de aproape un an si la inceput am crezut cà e o tendinità, cu timpul am inceput sà "mà obisnuiesc cu durerea" s am adaptat miscàrile in consecintà. nu pot ridica piciorul, de ex cind urc la volan...cind imi pun cirapii sau ridic piciorul ptr a mà incàlta. Acum 2 luni am avut o lumbago...tot pe aceeasi parte. Am consultat un dr rumatolog care mi a spus cà am artrozà si vroia sà mi facà infiltratii cu cortizon. AM refuzat categoric si fac alte investigàri deoarece cred cà am probleme cu muschiul psoas...mai degrabà. Am 62 de ani si in uktimii 5 ani, am luat 25 kg. và multumesc anticipat penru sfaturi
0
29-04-2017, ora 09:47
elena ccc
Nu este medic/terapeut
elena ccc
Buna ziua. De cateva luni am o durere a coapsei, gambei si piciorului stang cand merg. Mentionez ca am 20 ani, 65 kg si 1, 66 m. De 3 ani de zile nu mai practic niciun sport. Am facut investigatii pt coloana rmn, rinichi, ovar... si tot ceea ce mi s-a spus ca am ovare micropolichistice. Ma doare mai mult coapsa, uneori sunt dureri insuportabile ca si cand ma injughie cineva, amorteli... nu stiu unde sa mai merg cu aceasta problema. Eu sunt la facultate si mai toata ziua sunt in continua miscare. Multumesc!
0
02-09-2017, ora 00:36
amaliaelena
Nu este medic/terapeut
amaliaelena
Buna ziua ! Am 20 ani, 1, 69 înălțime și 50 kf. De câteva săptămâni am început sa am scaune zilnice și moi, iar de ceva vreme am dureri de spate (pe tot spatele ), pierderea controlului vezicii urinare adică am nevoie la baie destul de des și câteodată urgent, iar când merg ma doare piciorul stâng la încheietura de sus. Va rog mult un răspuns !
0
22-02-2019, ora 21:30
Milut
Nu este medic/terapeut
Milut
Buna seara. De cateva zile am o durere in zona inghinala la ambele picioare care nu este permanenta ci doar la miscari bruste. Nu este de durata aproximativ un minut. Ce credeti ca ar putea fi?
0
23-02-2019, ora 16:05
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Pot fi nenumarate cauze: de natura articulara (supra-solicitare, distrugere), de natura neuro-chirurgicala (sindrom compresiv lombar), de natura vasculara, de natura chirurgicala (hernie inghinala sau femurala), de natura ginecologica etc.
Un examen clinic direct va solutiona problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
10-05-2019, ora 01:18
Mrcool
Nu este medic/terapeut
Mrcool
Buna ziua numele meu este Robert, vârsta 29, am de apox 8 luni o umflatura ca un lipom de culoarea pielii lângă degetul mare de la picior și după o vizita la Dermatolog mi-a recomandat o crema cu conținut crescu de uree( xerial 50), dupa ce am folosit crema 2 zile s-a înroșit și sa umflat și doare destul de tare, credeți ca trebuie operat?crema a cauzat infecție?multumesc mult
1
12-05-2019, ora 10:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Este evident ca nu a fost un tratament adecvat, atata timp cat a produs probleme suplimentare.
Raspunsul final depinde, evident, de examinarea clinica directa.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
13-10-2019, ora 08:03
Elena30Tys
Nu este medic/terapeut
Elena30Tys
Bună dimineața,
Sunt Elena, am 27 ani, 1, 53 si 60 kg. Lucrez in străinătate in domeniul ospitalitate (restaurant) si cu 2 zile in urma am simțit o crampa la nivelul coapsei drepte. Am schiopatat puțin pana am terminat programul de munca, dar după ce am ajuns acasă, nu am reușit sa dorm toată noaptea, nu puteam sa intind piciorul in pat si am simțit o durere insuportabila in coapsa, care de fapt pornea de la incheietura piciorului, din zona inghinala. Am realizat după ce am pus putina presiune cu degetele, folosind Voltaren. Nu a ajutat.
Durerea inca persista, nu pot dormi noaptea si nu pot intinde piciorul pe o suprafata plana. Am dificultăți la mers. Noaptea trecuta am inceput sa simt o durere si la laba piciorului, in zona ligamentelor. Nu am mers la lucru astăzi si probabil nu voi fi capabila sa merg nici zilele următoare...
Care credeți ca ar putea fi problema?
Va mulțumesc anticipat!
0
26-05-2020, ora 17:51
AndreiCristian0987890
Nu este medic/terapeut
AndreiCristian0987890
Buna ziua, domnule doctor! Am și eu o problema la piciorul stâng în zona inghinală, mă doare cam de o săptămână, am avut dureri mici, suportabile la început, din ce in ce durerile ai devenit mai accentuate. Vreau sa precizez că am vârstă de 18 ani, înălțime de 1.90 iar o greutate de 88kg, practic fotbal, este prima dată când mi se întâmplă acest lucru, și nu știu ce să fac, am incercat sa dau cu creme de la farmacii, dar durerea tot persista. Nu pot ridica piciorul, nu pot sa îl mișc stânga dreapta că simt o durere foarte mare... Am incercat sa iau și o pauză de la efort dar durerile tot nu au dispărut. Daca puteri să mă ajutați cu un răspuns m-aș bucura tare mult. Va mulțumesc anticipat!
0
26-05-2020, ora 18:05
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Exista nenumarate leziuni provocate de foot-ball (sport fabulos de agresiv pentru organism).
Cea mai frecventa cauza este tendinopatia ilio-psoasului, dar poate fi si o problema vertebrala lombara, o problema renala, o hernie inghinala sau alte mii de alte cauze probabile.
O examinare clinica poate raspunde intrebarilor D-voastra.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns
45 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.