Escherichia coli in secreția din colul uterin
Bună ziua,
Am 38/39 saptamani de sarcina.
Am primit rezultatul pt examenul de cultură secreție col uterin, din care reiese că este prezent Escherichia coli. Am terminat tratamentul cu augmentin 875/ 125 mg 2x1/ zi 7 zile pentru muscatura de capusa acum 2 săptămâni și momentan folosesc ovulele polygynax, tratament pe care îl termin peste 4 zile. Mi s-a făcut și antibiograma, E coli fiind sensibil la amoxicilina +acid clavulanic, cefuroxim, piperacilina+tazobactam, cefoxitin, cefpodoxim, cefotaxim, ceftazidim, imipenem, meropenem, gentamicina, tobramicina, ciprofloxacin, trimetoprim+ sulfametoxazol. Nu pot sa iau legatura cu medicul meu ginecolog, fiindcă este in concediu. Va rog sa-mi spuneți dacă trebuie sa iau antibiotic in acest caz și ce fel de antibiotic, având în vedere ca folosesc polygynax ovule, care conțin polimixina B activa pe E coli. În ce măsură E coli afecteaza copilul la nastere?
Va mulțumesc anticipat!
Am 38/39 saptamani de sarcina.
Am primit rezultatul pt examenul de cultură secreție col uterin, din care reiese că este prezent Escherichia coli. Am terminat tratamentul cu augmentin 875/ 125 mg 2x1/ zi 7 zile pentru muscatura de capusa acum 2 săptămâni și momentan folosesc ovulele polygynax, tratament pe care îl termin peste 4 zile. Mi s-a făcut și antibiograma, E coli fiind sensibil la amoxicilina +acid clavulanic, cefuroxim, piperacilina+tazobactam, cefoxitin, cefpodoxim, cefotaxim, ceftazidim, imipenem, meropenem, gentamicina, tobramicina, ciprofloxacin, trimetoprim+ sulfametoxazol. Nu pot sa iau legatura cu medicul meu ginecolog, fiindcă este in concediu. Va rog sa-mi spuneți dacă trebuie sa iau antibiotic in acest caz și ce fel de antibiotic, având în vedere ca folosesc polygynax ovule, care conțin polimixina B activa pe E coli. În ce măsură E coli afecteaza copilul la nastere?
Va mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme cu erectia
- 5E.coli in urina
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 3infectie escherechia coli
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 8E.coli + si germeni gram-pozitivi
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 0E.coli in urina
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 0Interpretare rezultate
- 4Infectie cu E coli recidiva
- 1Infecție urinară cu E coli
- 0Interpretare analize Secretie vaginala – Examen microscopic colorat
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 0Rog interpretare analiza secretie col
- 0Prima data e-coli iar acum klebsiella pneumoniae
- 0Examen microbiologic al secretiei vaginale
- 1Analiza secretie col uterin
- 4Sangerare dupa recoltare secretie vaginala
- 0Secretie vaginala
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli cultura secretii vaginale