Eu m-am lăsat de jocuri de 9 luni - am fost la psiholog
Eram jucător de 22 de ani, mi am mințit soția, mi -am jucat darul de nuntă. Am avut o dependență foarte urata, nu puteam să mă abțin deloc. Am cheltuit 170.000 de mii de euro în 22 de ani. Cam toți banii pe care i-am făcut.
Am decis ca nu m-am joc dar îmi era greu, așa ca am apelat la un psiholog din sector 1 și am început să merg la dansa. Am făcut hipnoză la fiecare ședință pentru ca eram intr un sevraj oribil. Și se pare ca am scăpat. Nu mai gândesc la jocuri deloc. Dar mă mai duc acum 1 data pe luna.
Asta este povestea mea. Nu știu dacă pe toată lumea ajuta, dar pe mine m-a ajutat să merg la psiholog și să fac hipnoză pe așa ceva
Am decis ca nu m-am joc dar îmi era greu, așa ca am apelat la un psiholog din sector 1 și am început să merg la dansa. Am făcut hipnoză la fiecare ședință pentru ca eram intr un sevraj oribil. Și se pare ca am scăpat. Nu mai gândesc la jocuri deloc. Dar mă mai duc acum 1 data pe luna.
Asta este povestea mea. Nu știu dacă pe toată lumea ajuta, dar pe mine m-a ajutat să merg la psiholog și să fac hipnoză pe așa ceva
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum sa trecem in familie de boala jocurilor in bani? ajutati-ma va rog!
- 3Un dependent de jocuri de noroc
- 10va rog sa ma ajutati! am un tata dependent de jocurile de noroc
- 1Joc de noroc
- 3Dependentă jocurilor de noroc
- 4Ce se întâmpla?. Sunt dependent de jocuri de noroc, relațiile s au sfârșit fiind înșelat
- 8Jocuri de noroc, sunt distrus.
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 4Jocuri de noroc
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 7Jocuri de noroc
- 4Jocuri de noroc
- 6Jocurile de noroc m-au nenorocit
- 12Jocurile de noroc
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
- 8Jocurile de noroc m-au nenorocit Partea 2/ Ajutor va rog
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: