Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?

01-03-2013
Sonia Andrada
Nu este medic/terapeut
Sonia Andrada
Daca am facut sex anal cu prietenul meu si a ejaculat inauintru este posibil sa fii ramas insarcinata, eu fiind virgina ?
5 comentarii
0
01-03-2013, ora 20:19
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Nu sunt sanse sa fi ramas insarcinata, dar ai idee la ce riscuri va expuneti atat tu, cat si partenerul tau practicand sexul anal?
- Infectii cu Chlamidia, HIV, HPV, HSV, parazitare, giardioza, e-coli, microsporidii/ Cancer anal/ Gonoree/ Hepatite virale de tip B si C/ Hemoroizi si fisuri anale/ Ureaplasma urealitica, etc

Daca nu te-ai speriat suficient si ai de gand sa practici in continuare sexul anal, tine macar cont de cateva lucruri:
- anusul trebuie sa fie curat si intestinul gol pentru ca igiena locala este esentiala.
- dupa sex anal e importanta asigurarea igienei inaintea practicarii altui tip de sex (vaginal sau oral) pentru a prevenii infectiile bacteriene.
- partenerul sa foloseasca neaparat prezervativ pentru ca in anus exista un numar mare de bacterii -
0
01-03-2013, ora 21:03
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Nu uita si ca anii trec si problemele care vor aparea nu-ti cauza nici un fel de placere. Nu sunt impotriva dar asteapta sa mai cresti, pari f f tanara dupa intrebarea pe care o pui, si s-o faci atunci cand stii cu adevarat ce faci si daca vrei sa faci. Gandeste-te in primul rand la tine... tu esti pretioasa.
0
02-03-2013, ora 07:27
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Draga Sonia, nu poti sa ramai insarcinata de la sex anal sau oral si nici daca intri sa innoti intr-o piscina unde au facut altii sex :)) Esti virgina dar practici sexul anal ca sa nu te prinda parintii ca nu mai esti fecioara? Vor sa te marite cu baiatul preotului din sat? :)) Nu te judec si nu sunt impotriva sexului anal dar simt ca n-ai experienta mai deloc si indraznesc sa cred ca esti oarecum constransa sa faci sex anal pentru a nu-ti pierde iubitul. Sa nu-mi spui ca ai si orgasm :))) Sincer, tu chiar vrei sa faci cacutza intr-o punga atasata de tine pe la 50 de ani? Asta, in cel mai rau caz. Altfel, daca ai noroc si nu dai intr-un mic cancer si nici sfincterele tale nu se slabesc prea tare...singurul inconvenient...in afara de durerea surda din timpul actului...ar putea fi ca iubitul tau sa se trezeasca cu ceva coji de rosii sau de seminte pe penis :)). Plus ceva urme de fecale :)) Ca banuiesc ca nu-ti faci clisma inainte de a trece la actiune :)
Stii...fetisul asta cu sexul anal il au mai multi barbati. Ei cred ca e ca-n filmele pentru adulti. NU stiu la ce riscuri se expun si te expun. Ei stiu doar ca acolo e stramt :)) Si mai stiu ca daca aia din film poate, tu de ce n-ai putea? Ei bine, eu chiar m-am uitat la un making off al acestui gen de film. Fetele de acolo sunt pregatite bine de tot inainte. L-i se face clisma si l-i se toarna un kil' de gel in cur, scuza-mi expresia. In plus, ele sunt actrite, deci sunt platite bine de tot sa faca asta si sa se prefaca ca ajung in al noua-lea cer. Dar nu e asa. Tot ce simt este disconfort, durere si senzatia ca vor sa mearga la toaleta sa dea "monstrul" afara. Iti suna cunoscut, nu-i asa? N-ai de ce sa te supui acestei sodomizari. Tu meriti sa fii respectata. Corpul tau e un templu de care trebuie sa ai grija. NU mai lasa pe oricine sa intre, fara sa-si dea jos pantofii. E lipsa de respect. Un barbat care-si iubeste femeia se ingrijeste de ea si de confortul ei. Cred ca te lamurisi in ceea ce priveste riscurile, mai trebuie sa te lamuresti de ce ai acceptat sa faci chestia asta. Sa nu-mi spui ca de placere, ca nu te cred!
0
02-03-2013, ora 12:38
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
ai pus punctul pe "i" Yonissa !!!!
0
15-10-2013, ora 11:17
pit.simona
Nu este medic/terapeut
pit.simona
spunetimi va rog daca am cancer as fi putut sa raman insarcinata, ca mau trimis sa fac PAP IV si inainte sa il fac am aflat ca sant insarcinata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •