anticonceptionale si diareea
iau de 2 luni antconceptionale diane.asta este a 3 luna, a 3 folie:)
.la a 2 folie mai aveam 4 pastilute, am luat a 4 pastiluta la ora 8 si pe la 12 si ceva am avut diaree severa[scaune moi si apoase]..am continuat sa iau celelalte 3 pastilute, sa termin folia si am facut pauza 7 zile:)
in a 7 zi a pauzei am avut contact cu ejaculare in interiorul vaginului, doua zi am inceput o noua folie..
Credeti ca eram sub protectie in pauza sau este posibil sa fi ramas insarcinata?:(
Ps; iau pastilele cam la aceeasi ora, diferenta de 5-10 minute maxim:)
.la a 2 folie mai aveam 4 pastilute, am luat a 4 pastiluta la ora 8 si pe la 12 si ceva am avut diaree severa[scaune moi si apoase]..am continuat sa iau celelalte 3 pastilute, sa termin folia si am facut pauza 7 zile:)
in a 7 zi a pauzei am avut contact cu ejaculare in interiorul vaginului, doua zi am inceput o noua folie..
Credeti ca eram sub protectie in pauza sau este posibil sa fi ramas insarcinata?:(
Ps; iau pastilele cam la aceeasi ora, diferenta de 5-10 minute maxim:)
7 comentarii
In pauza am avut sangerare, idup primul blister sangerarea a inceput miercurea dupa a doua folie a inceput joi :)
1. Erati sub protectie
2. Prea putin conteaza cand vine sangerarea. Important este sa respectati pauza de 7 zile.
2. Prea putin conteaza cand vine sangerarea. Important este sa respectati pauza de 7 zile.
deci eram sub protectie cu toate ca am avut diaree severa ? la a 4 ppastiluta din sapt 3?:)
multumesc de rasp
multumesc de rasp
defapt din folie mai aveam 4 pastilute si la a 4 am avut diaree :(
am citit pe prospect ca daca uiti o pastila in sapt a 3 protectia nu mai exista:((
este adevarat?:((
am citit pe prospect ca daca uiti o pastila in sapt a 3 protectia nu mai exista:((
este adevarat?:((
Protectia scade dupa diaree. Dar nu scade toata viata. Scade timp de 7 zile. Recititi raspunsul de mai sus.
mati bagat intr'o ceata completA:"
am inteles ca scade timp de 7 zile, dar dupa 7 zile creste chiar daca eram in timpul pauzei nu nu mai luam nicio pastiluta? sau scade complet pana in momentul cand incep un nou blister?
am inteles ca scade timp de 7 zile, dar dupa 7 zile creste chiar daca eram in timpul pauzei nu nu mai luam nicio pastiluta? sau scade complet pana in momentul cand incep un nou blister?
in timpul pauzei timp in care normal, nu am mai luat pastilute*
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tratament pentru fertilitate sau anticonceptionale in chist ovarian?
- 4Poate ramane gravida daca ia anticonceptionale?
- 2Anticonceptionalele pot schimba mirosul si gustul?
- 3As dori din tot sufletul sa imi raspunda un medic!!!
- 3Novinete.. am sarit o pastila
- 3din ce zi pot sa incep sa utilizez contraceptive?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 6cum iau anticonceptionale?
- 4iau prima oara anticonceptionale
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 10Anticonceptionale Artizia
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 10ultima pastila
- 8intreruperea anticonceptionalelor
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 6Anticonceptionale luate incorect?!
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 0antonconceptionalele yasmin
- 1anexita macrolezionala bilaterala si anticonceptionalele
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Diareea de la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: