febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni

am o fetita de un an si 3 luni si are febra de 5 zile ;a facut pana la 39, 3.eruptie dentara, rosu in gat, infectie genitala, tuse, voma si iau iesit astazi niste bubite pe burta si spate.am fost la pediatru la doua zile dupa ce a inceput sa faca febra si ne-a spus ca este datorita eruptiei dentare si inceput de rosu in gat.ne-a dat ca tratament nurofen, biseptol, proimmunity si supozitoare paracetamol. desi i-am dat tratamentul indicat, febra persista. va rog sa-mi dati un sfat.
2 comentarii

Pentru un copil atat de mic nu este util nici sa cereti si nici sa primiti consultanta pe internet.Cel mai bine este sa consultati din nou pediatrul pentru a va schimba antitermicele, eventual sa va recomande alternanta paracetamol- nurofen.Ca idee, febra atat de mare categoric nu se datoreaza eruptiei dentare.Mergeti la medic cat mai curand...sanatate multa!!!

pentru febra, le-am dat de fiecare data copiilor panadol si nurofen alternativ la 4 ore sau 6, dupa caz; de fiecare data febra a scazut; cred e bine sa mai consulti un medic, daca tratamentul dat nu a dat rezultate; poti incerca la Medsana. sanatate multa!
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Febra
- 50Mi-a spus ca am amigdalita criptica cazenoasa
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 6Febra mare fara alt simptom
- 4Amorteala foarte ciudata, de la un tratament cu gentamicina?
- 6Amigdalita+febra!!
- 1dureri de gat si febra
- 3Tahicardie, febra si agitatie
- 3dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 7ganglioni limfatici inflamati
- 1febra...va rog sa ma ajutati
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 1Gripa sau ceva mai grav?
- 16Erupție dentară bebe 7 luni
- 0Alergie la paracetamol si aspirina