febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
am o fetita de un an si 3 luni si are febra de 5 zile ;a facut pana la 39, 3.eruptie dentara, rosu in gat, infectie genitala, tuse, voma si iau iesit astazi niste bubite pe burta si spate.am fost la pediatru la doua zile dupa ce a inceput sa faca febra si ne-a spus ca este datorita eruptiei dentare si inceput de rosu in gat.ne-a dat ca tratament nurofen, biseptol, proimmunity si supozitoare paracetamol. desi i-am dat tratamentul indicat, febra persista. va rog sa-mi dati un sfat.
2 comentarii
Pentru un copil atat de mic nu este util nici sa cereti si nici sa primiti consultanta pe internet.Cel mai bine este sa consultati din nou pediatrul pentru a va schimba antitermicele, eventual sa va recomande alternanta paracetamol- nurofen.Ca idee, febra atat de mare categoric nu se datoreaza eruptiei dentare.Mergeti la medic cat mai curand...sanatate multa!!!
pentru febra, le-am dat de fiecare data copiilor panadol si nurofen alternativ la 4 ore sau 6, dupa caz; de fiecare data febra a scazut; cred e bine sa mai consulti un medic, daca tratamentul dat nu a dat rezultate; poti incerca la Medsana. sanatate multa!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 6Febra urmata de basicute pe tot corpul!!
- 6Temperatura ridicata urmata de sudori reci
- 637.5 febra 2 saptamani de zile
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 6Amigdalita pultacee.. ma doare foarte tare gatul si nu pot sa inghit
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 5Antibioticele si menstruatia
- 0am dureri de cap febra ma ustura limba imi curge nasul dimineata si ochii rosi dimineata
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 1febra si varsaturi decateva zile
- 0febra de 4 zile
- 0febra foarte mare... peste 39... s-au invinetit buzele si ochii si s-au racit maiinile
- 2Nu stiu ce se intampla..
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
Mai multe informații despre: Eruptia dentara Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: