Forma penisului
Buna ziua.Am 16 ani, iar penisul meu este foarte stramb.El este curbat in jos si usor spre stanga.As dori sa stiu daca este normal, iar daca nu ce pot face.Poate afecta acest lucru actul sexual.Multumesc anticipat.
2 comentarii
cot
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!
Penisul curbat nu este anormal insa nu este nici des intalnit.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 7Ma doare cand ating penisul
- 11Penis rosu
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 11ma ustura penisul cand urinez
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 12rani pe penis... ?!
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 14Marirea penisului
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 4Iritatie sau Infectie
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 3piele lipita de gland
- 3Grosimea penisului prea mare
- 4Adenopatie: Ganglion inghinal inflamat 15 30 hiperecogena intens vascularizata
- 1Umflatura in varful penisului
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: