Forma penisului

Buna ziua.Am 16 ani, iar penisul meu este foarte stramb.El este curbat in jos si usor spre stanga.As dori sa stiu daca este normal, iar daca nu ce pot face.Poate afecta acest lucru actul sexual.Multumesc anticipat.
2 comentarii

cot
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!
salut..tot ceea ce pot sa zic este ca nu trebuie sa iti faci nici o grija:)fiecare baiat/barbat in parte are un anumit tip de penis(adica unii il au curbat spre dreapta, altii spre stanga, altii in sus, altii in jos si altii o au dreapta fara sa fie nici un pic curbata)ei bine asta nu afecteaza cu nimic actul sexual...atata timp cat pe tine nu te jeaneaza s-au sa te doara in timpul actului sexual, partenera ta nu va spune absolut nimic in acest sens...de fapt nici nu le prea intereseaza daca e curbata s-au dreapta...important este sa faci treaba buna:)).sfatul meu este sa adopti pozitiile care te avantajeaza cel mai mult la penetrare ca sa poti sa o satisfaci pe iubita ta fara nici un fel de problema...multa bafta!

Penisul curbat nu este anormal insa nu este nici des intalnit.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.
Oricum, aceasta forma nu afecteaza functionalitatea si eficienta organului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Problema la penis
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 35ciuperca si neg pe penis. bicarbonat de sodiu
- 4problema penis: pete rosii
- 22Usturime penis
- 10despre cresterea penisului
- 8boli genitale masculine
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 0am nevoie de un raspuns urgent (parerea unui medic daca se poate)
- 2fungi
- 2Pete albe pe capul penisului
- 0mancarimi la scrot si penis
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 2Am piele pe capul penisului
- 0Sange la penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: