fractura de humerus drept cu afectarea nervului median

06-06-2009
ggabi
Nu este medic/terapeut
ggabi
in data de21.02.2009 am avut un accident de munca pentru care alatur diagnosticul
politraumatism prin cadere, fractura transversa 1/3 medie humerus drept, fractura epifiza distala radius drept cu deplasare. pareza n. radial drept.
sa intervenit chirurgical practicandu-se reducere pe focar inchis si osteosinteza cu tija Ender centromedulara humerus drept, reducere sub RtgTV si osteosinteza cu 2 brose epifiza distala radius drept.
Problema actuala este ca dupa 2, 5 luni de la operatie mi sa scos gipsul si nu i-mi mai simt primele trei degete si nici nu le pot misca normal ( alatur un link gasit pe internet care arata exact portiunile afectate -- http://www.tenyer.de/img/fgNerven3.jpg)
Intrebarea mea este daca dupa 2, 5 luni de la operatia suferita se mai poate interveni chirurgical pentru refacerea nervului median sau daca nu ce posibilitati de tratamente am.
1 comentarii
0
06-09-2009, ora 13:54
dejawu
Nu este medic/terapeut
dejawu
in primul rand caisa ala care te-a operat trebuia sa iti faca un RMN sa vada ce a distrus cu bisturilul cand te-a operat la mana.din ce spui tu e clar ca ti-a sectionat un nerv si cred ca si alte tesuturi moi.
dute si fa un RMN si pe urma rupe-i capul la handicapatul ala care ti-a sectionat nervul si cred ca si niste ligamente.
Adaugă un comentariu / răspuns