Gabaran

Un medic neurolog mi-a recomandat Gabaran pt migrene puternice. Este bun? Mi-e frica sa iau am citit prospectul scrie ca eate bun pt epilepsie.
8 comentarii

E bun, e bun ! Practic sunt calmante ale creierului astfel de medicamente ! Daca exista si un pic de agitatie sau anxietate sunt cu atat mai recomandate !

Ce doza de gabaran v a fost recomandata? Dr. Macsuta

Puteţi incerca si cu amitriptilina la sfatul medicului, la mine a fost singurul medicament eficient.

Mi-a recomandat sa iau 10 zile cate una seara. E in regula? Ma ajuta? Nu mai supprt migrenele...

Inca n-ai mai incercat ?! :)
Dr. Macsuta am si eu o intrebare la Dv., memantina are efecte asemanatoare cu donepezilul, ma refer la cele secundare ? Stiu ca donepezilul da somnolenta intial de aceea se incepe administrarea seara ! Memantina e la fel ?
Multumesc anticipat !
Dr. Macsuta am si eu o intrebare la Dv., memantina are efecte asemanatoare cu donepezilul, ma refer la cele secundare ? Stiu ca donepezilul da somnolenta intial de aceea se incepe administrarea seara ! Memantina e la fel ?
Multumesc anticipat !

Pardon, am intrebat o prostie, se vede ca stau prost cu acetilcolina !:) Vroiam sa spun rivastigmina sau galantamina fata de donepezil ! Ma intereseaza efectele reale, feedback-ul de la pacienti !
Cu stima !
Cu stima !

Inca nu am incercat. Am zis sa imi fac curaj acum de sarbatori..

De 2 zile am început tratamentul cu gabaran 300mg de 2 zi pentru durere neuropata.Problema este ca am început sa am ameţeli şi dureri de cap foarte mari.Întrebarea mea este dacă sa continui tratamentul sau nu?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri ffff mari de cap
- 11Durere & migrena?!
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 3migrene pe parcursul alaptarii
- 11Migrena si fibromul uterin
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 8interesant
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 4durere de cap ingrozitoare
- 5Dureri de cap cronice
- 1Migrena sau ce?
- 4Arsura in zona occipitala... de o luna
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 0Dureri de cap zilnice
- 0Presiune în spatele capului
- 2Ajutati-ma, va rog! Am periodic niste amorteli la nivelul degetelor de la mana
- 0Vedere stralucitoare
Mai multe informații despre: Migrena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: