Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
In luna aprilie 2013 am fost diagnosticata, in urma unei endoscopii superioare, cu gastrita difuza. Am urmat un tratament cu Pantoprazol 40 mg timp de 3 saptamani plus regim, dar fara imbunatatiri ale situatiei, iar ulterior la recomandarea medicului de familie am prelungit tratamentul cu Pantoprazol inca 6 saptamani plus regim, la fel, fara rezultate notabile. Dupa acest tratament am decis sa iau protector gastric Ulcermin (cumparat din Portugalia) si sa continui cu regim foarte strict. Situatia doar s-a ameliorat putin si am continuat sa am dureri si arsuri. De 1 luna de zile iau un tratament naturist cu tinctura de ghintura/gentiana si pulbere de obligeana, timp in care consum si multe ceaiuri de galbenele, musetel. Inca tin regim si iau tratament, nu mai am dureri, dar daca consum un aliment ce nu face parte din regim, am arsuri. Va rog sa-mi spuneti, de ce se vindeca asa de greu o gastrita difuza cauzata de stres? Am avut dintotdeauna o alimentatie calculata si sanatoasa. Este normala evolutia bolii pana in prezent? Precizez ca am gastrita din aprilie, adica de 8 luni de zile. In cat timp ar trebui sa se vindece, in mod normal, avand in vedere evolutia de pana acum?
Va multumesc anticipat! Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra!
Va multumesc anticipat! Am mare nevoie de raspunsul dumneavoastra!
1 comentarii
eu am reusit sa scap de niste senzatii asemanatoare dupa consumul pulberii de ovaz.si obligeana e buna.multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Gastrită de reflux biliar
- 4pt stres... ce mendicamente exista?
- 15caut tratament naturist pt gastrita
- 18efectele stresului
- 7e o tulburare psihica sau emotionala?
- 6Gastrita Refulx SUFOCARE !
- 1pete rosii ce apar la stres; emotii
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 4sa fie din cauza stresului?
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 2Gastrita :(
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 9dupa o perioada f. stresanta, am probleme cu tensiunea
- 3Nu stiu ce sa fac! am nevoie neaparat de un raspuns!!
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 7Stare continua de neliniste
- 10Medicamante anti stress
- 3Gastrita usoara, aspect mozaicat, hiperemie, pangastrita eritematoasa, cu pliuri suple
- 8Pangastrita eritematoasa de 10 luni, se vindeca?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: