Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 110111112 ..... 176 177 Înainte ›
0
14-03-2013, ora 11:30
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Am folosit acel cuvant, sa nu ii mai zic, dar de ce ma criticati, ca asa apare si prin prospecte...nu l-am zis eu de la mine putere.
Da, stiu ce e in spatele compulsiei, sunt ani de zile din adolescenta mea cand eram facuta in fel si chip (urata, etc), cred ca intr-un fel m-am reintors la complexul meu de atunci, desi acum sunt om in toata firea..
Si inca ceva, aici nu suntem medici, suntem oameni cu ceva problemutze de anxietate, si avem libertatea de a avea parerile noastre nu?!
0
14-03-2013, ora 11:47
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Katalyna, nici vorba de critica. Uff, sunt obosita, nu stiu cum a sunat interventia mea..
Repet, nici vorba de critica sau interventie academica...
0
14-03-2013, ora 11:50
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Prozac, stai linistita, nu la tine m-am referit, ci la alta colega de forum.
Parea ca si cand am venit cu pluta pe aici, evident ca am citit si eu despre tulburarea asta, si despre medicamente, m-a interesat fiind direct implicata.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar unii au impresia ca le stiu pe toate...si inca o data, nu m-am referit la tine
0
14-03-2013, ora 12:20
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Buna La toată lumea.eu m-am trezit de dimineaţa fiindcă am o deplasare in alt oraş iar pe drum am început sa gândesc.cum poate o persoana cu toc nici măcar mediu sa aibă aceste trairi?sa auzi sunete suspecte, sa vezi lucruri care te inspaimanta, sa simţi ca te atinge cineva si ca mai si mirosi lucruri ciudate.oare ce mai urmează?credeţi-mă ca La orice sunet terase si mă gândesc dacă e real sau nu.A si am mai si citit ca colega noastră a fost La medic si ne-a spus ce are..
0
14-03-2013, ora 12:22
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Claudiu, cred ca te-am mai intrebat, in prospectul medicamentului sunt trecute la efecte secundare tot ce simti tu?
0
14-03-2013, ora 12:28
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Eu nu cred ca e de La medicamente sedii scrie Putin ca in cazuri rare poate da.
0
14-03-2013, ora 12:33
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Deci scrie totusi, inseamna ca te numeri printre acele "cazuri rare", carora acest medicament le produce reactii adverse. Asta inseamna ca tu nu ai nimic, ci medicamentul are. Mai bine mergi si la alt medic, poate iti da altceva. Sunt destule medicamente cu care ti-l poate schimba.
Ai mai spus ca ai fost la control, cand i-ai povestit medicului prin ce cosmar treci tu, ce ti-a zis? Sa iei in continuare? Se joaca cu dozele? Ba una, ba doua pastile, nu prea e normal...
0
14-03-2013, ora 12:46
deliaid
Nu este medic/terapeut
deliaid
Katalyna, departe de mine gandul de a te critica pe tine sau pe altcineva vreodata... si te rog sa ma scuzi daca postarea mea a sunat prea dur cumva. Valabil si in cazul meu si alt tau si al altora, trebuie sa avem mai multa grija ce postam pentru ca poate fi interpretat gresit
.De exemplu pe mine ma furnica pielea si acum cand aud, citesc cuvantul halucinatii pt ca una din fricile mele mari a fost frica de a nu inebuni deci... gandestete ce poate face un cuvant pentru cineva intr-o stare mare de anxietate.

Si nici nu le stiu pe toate, tot ce va scriu sunt lucruri din experienta mea sau pe care le-am invatat de la altii.. mi le-a spus medicul...si le scriu in speranta ca pot ajuta...

Va doresc numai bine!!
0
14-03-2013, ora 13:04
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
deliad, si pe mine ma sperie cuvantul halucinatie, tot din teama cumplita de a nu inebuni.

Cred ca si Katalyna a inteles ce a vrut sa spui.

Claudiu, eu am intles ca persoana care are halucinatii, o considera a traire normala, nu se sperie asa cum faci tu. De asta si deliad si eu, credem ca nu e vorba despre asa ceva in cazul tau.
Desigur, parerea unui medic este de necontestat.

Mergi pe mana medicului, mai ales ca te-au vazut doi si amandoi au zis ca e vb de toc.
0
14-03-2013, ora 14:02
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Aceleaşi cruci le am si eu.sa nu fac rău La cineva si sa nu inebunesc.
0
14-03-2013, ora 14:31
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Dar nici nu incerci sa "sapi" sa vezi de unde apar..crucile astea, te-ai resemnat cumva sau mi se pare mie?
0
14-03-2013, ora 16:04
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Pai de ce zici ASA?dacă era ASA nu mai mergeam La psihiatru si phihoterapie.crede-mă ca de 2 luni am toc -ul si acum sunt mai speriat ca La început.
0
14-03-2013, ora 16:12
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Te cred, dar mai ai ceva variante de incercat, ti-am scris eu mai sus sa incerci si la un neurolog, eventual sa faci un computer tomograf, sa elimini orice alta cauza, eu am facut si eu la randul meu rmn (mi-a iesit bine, dar trebuia investigat), apoi poate si un control oftalmologic.
Sa nu fie alta cauza ma gandesc, iar dc astea iti ies bine, atunci medicamentele iti dau starile alea, clar.
0
14-03-2013, ora 20:37
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Vroiam sa va rog sa-mi spuneti dacă voi v-ATI confruntat cu astfel de trairi.apropo va rog sa scuzati scrisul anapoda dar am un tel nou si încă îmi da dureri de cap.
0
15-03-2013, ora 09:42
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Eu sincer nu m-am confruntat..
0
15-03-2013, ora 16:40
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
Multumesc mult!altcineva?
0
15-03-2013, ora 20:59
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Claudiu, eu pareri am avut. Nu halucinatii, ci senzatia ca am ceva pe piele sau pe cap, sau daca vedem un punct luminos in lumina puternica asociam cu halucinatia. Din fericire n-am avut!

Sanatate si un week-end frumos sa aveti.
Eu lucrez si maine:)
0
18-03-2013, ora 09:43
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna dimineata!
Cum v-a fost peste weekend?
Mie mai bine, mai calma, si cu mai putina anxietate, se pare ca imi merge mai bine cu seroxatul..
Acum, citind comentariul de mai sus imi dau seama ca toc-ul meu e mult mai " usor" ca sa zic asa fricile mele le numar pe degete...dar si cateva iti pot face mult rau.
0
18-03-2013, ora 16:15
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Salutare
Da, anumite posturi trebuiesc ignorate. Nu din rea vointa, ci pentru ca ne este mai usor.

Eu am avut ceva show-uri pe romedic cu vechi concetateni virtuali, m-am mai si distrat=)))

Am si eu mici polite de platit si nu-mi place sa raman datoare. Sunt si eu om cu mii de defecte si multi 'prieteni', eh sa-mi traiasca!

Una peste alta, sunt bine, nitel cam obsosita, dar f bine.

CLaudiu, deliad? voi ce faceti'?

O seara frumoasa!
0
19-03-2013, ora 14:19
deliaid
Nu este medic/terapeut
deliaid
Salutare lume, toate bune? Prozac ai mare dreptate.. unele posturi trebuiesc ignorate total dar uite ca unii dintre noi nu pot ignora si citesc iar ce se intampla dupa.. Normal, pe un forum care se respecta acest post ar fi fost sters

. In rest, eu binisor, am avut un weekend bun, citesc o carte foarte interesanta de self help si am vazut niste filme bune.. anxietati mai sunt si ele dar trec.. Va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!!
0
20-03-2013, ora 12:13
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna,
Ce liniste e aici, toata lumea fericita, multumita.
Iar ma lupt singura cu "demonii" :))))
0
20-03-2013, ora 12:30
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna

Eu v-am salutat si ieri:))
Ce faci, cum te simti?
Claudiu?

Eu sunt bine, la munca..
Kata, ti-ai mai taiat parul sau ai mai reusit sa te abtii?
0
20-03-2013, ora 12:35
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna Prozac,
Sa stii ca nu, o fi bun tratamentul, (de cand am inceput nu m-am mai atins de par) de azi incep sa iau doua comprimate pe zi.
Am observat insa o stare de agitatie, de neliniste, care este mentionata si in prospect dealtfel, dar mi-e teama ca la doua doza o sa creasca proportional.
In afara de asta, mi-a dat o stare mai buna, desi ma uit in oglinda si vad rezultatul tunsorilor repetate, un par extrem de scurt care nu sta nicicum, nu ma mai deprima intr-un asa hal..
Ma bucur ca esti bine, cand incepi tratamentul ala naturist?
Si ce o fi cu Claudiu de nu mai scrie nimic?
0
20-03-2013, ora 13:10
deliaid
Nu este medic/terapeut
deliaid
Buna si de la mine,

Eu am avut o zi mai 'sub val' asa ca sa o citez pe Prozac, si asta pentru ca am 'reusit' ieri perfomanta de a citi acel mesaj de mai sus fapt care mi-a adus o anxietate extrema si multe ore de ruminatii pe tema respectiva dar.. trec ele, poate intrun fel e bine ca am citit pentru ca o folosesc ca expunere, cu toate ca pana acum nu am avut aceasta tema stiu ca Toc-ul poate lua diverse forme dea lungul timpului.

Azi am fost pe punctul de a face un atac de panica dupa multa vreme dar am trecut cu bine la limita sa zic asa..
Sper ca, Claudiu sa nu fi citit s si nici ceilalti care ne citesc din umbra nelogati.

In rest... mi-am plantat niste floricele, am fost la sala la aqa fittnes si a fost tare bine, desi capul meu turuia intruna nu m-am lasat.. sportul face foarte bine atunci cand ai anxietate
Cam atat^^ acum ma bag la suleiman magnificul pe net si gata cu ziua mea.. maine alta zi, alte provocari pe care am sa le accept cu zambetul pe buze sau cu lacrimi in ochi indiferent cat de greu imi va fi.

Bravo Kata, ma bucur pentru tine, tine-o tot asa.. cat priveste prospectul ti-ar fi mai bine daca nu l-ai citit pentru ca multe sunt scrise doar pentru ca asta e regula unui medicament de a iesi pe piata. Asa mi-a spus medicul meu si l-am ascultat pentru ca si eu eram cu cititul prospectelor inainte. Nu te teme va fi bine^-~

Va pup si va doresc o seara frumoasa!!
0
20-03-2013, ora 13:28
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna deliaid,
Multumesc de incurajari.
Si eu faceam atacuri de panica, urate chiar (ajungeam la camera de garda), dar dupa o "cura" de velaxin am scapat definitiv de ele, de cand am terminat tratamentul (acum 2 ani, cam asa), nu am mai avut nici unul.De astea se poate scapa, din fericire, cu tratamentul potrivit.
In privinta mesajului de mai sus, eu cred ca orice e benefic, dar cu o limita (stii tu vorba aia "ce e mult, strica"). Eu sincer, tind sa nu cred ca te poti vindeca numai mergand la biserica, e nevoie de ceva mai mult, un amestec, din fiecare cate o particica. De aceea nu mi-a dat mari batai de cap postarea, iar Claudiu e om matur, poate distinge si el ce e realitate, de sf-uri..
Sanatate tuturor :).
0
20-03-2013, ora 14:13
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
buna tuturor.sper sa nu zic intr-un ceas rau, dar e a doua zi cand ma simt cat de cat om.sertralina 200 ( cu reactii adverse binenteles-agitat, nelinistit, greata, dureri de cap, tremuri si multa nervozitate si irascibilitate), Pshihoterapie ( e super) si de ce sa nu recunosc si biserica.dar nu m-am simtit asa de mult.bine nu e ca fara toc, dar e altceva... asa cum v-am spus incerc sa intru mai rar pe forum ( mi-A INterzic psihoterapeutul) Deoarece sunt usor influentabil.dar asta nu imseamna ca nu sunt aproape de voi sau nu citesc ceea ce scrieti... sanatate multa
0
29-03-2013, ora 10:17
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna la toata lumea!
Azi am facut cele 21 de zile fara compulsii, sunt tare fericita, in sfarsti, pe drumul cel bun.
Si seroxatul imi face bine, ma simt aproape perfect. Nici pofta de mancare peste masura nu imi da, ma tin in limitele normale.
Voi ce faceti, cum va este?
0
29-03-2013, ora 10:17
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Salutare dragilor!

Ce faceti, cum sunteti?
Eu sunt bine, inca pe doza minima, ma simt bine asa. Voi merge la dr curand pentru o evaluare.

Va doresc un week-end frumos!

Prozac
0
29-03-2013, ora 10:20
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna prozac,
E bine ca esti pe doza minima, eu am doza mare, iau 3 cps pe zi a cate 20 mg fiecare, am citit ca in toc se administreaza doze mari, oricum, imi este bine cu doza asta, dar am senzatia ca tratamentul e pe termen mediu, daca nu cumva, lung.
Apropo, comentariul anterior l-am postat amandoua in acelasi timp, daca ai observat.
O fi telepatie? :))
0
29-03-2013, ora 11:38
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Katalyna, ma bucur tare mult ca esti bine.

Lasa ca dupa ce vei fi bine, vei scadea si tu pina la doza minima, sigur asta. Nu se sta foarte mult pe doza mare.
Ma bucur mult ca esti bine!

Vezi ca nu te ingrasi de la seroxat:)

O zi excelenta
Prozac
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 110111112 ..... 176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: