iau prima oara anticonceptionale
In urma unui consult la ginecolog mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale yasmin.Am inceput sa le iau acum o saptamana, din prima zi a menstruatiei si am observat ca dupa ce mi-a trecut inca mai am niste sangerari maronii.Am citit ca ele sunt normale insa m-ar interesa daca aceste sangerari vor aparea in timpul contactului sexual cat timp le voi mai avea? Va multumesc anticipat
4 comentarii
pe parcursul primei folii vor mai dura, chiar şi în timpul celei de-a doua
buna.am si eu o intrebare...anticonceptionalele se iau in fiecare luna in prima zi a menstruatiei sau in prima zi dupa trecerea menstruatiei?
pt k eu am luat timp de 10 luni in prima zi dupa ce imi trecea menstruatia:D si am auzit k nu e bn sa le iau asa:(((( va rog sa-mi raspundeti la intrebare k acum luna aceasta fac pauza si sa stiu cum sa le iau corect cand incep sa le iau din nou:-
va multumesc!!!
pt k eu am luat timp de 10 luni in prima zi dupa ce imi trecea menstruatia:D si am auzit k nu e bn sa le iau asa:(((( va rog sa-mi raspundeti la intrebare k acum luna aceasta fac pauza si sa stiu cum sa le iau corect cand incep sa le iau din nou:-
va multumesc!!!
anticonceptionalele se iau din prima zi de mentruatie sau medicul poate sa iti recomande alata azi cum ar fi a 5cea.. eu am luat din prima zi si sunt ok;)
buna...vreau sa'ti spun ca anticc se iau DOAR in prima luna in prima zi de menstruatile..apoi se iau in a 8a zi..adica dupa cele 7 zile pe care le faci pauza inaintea altui blister..nu le iei in fiecare luna cand iti vine menstruatia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 7anticonceptionale.urgent..
- 17spotting
- 5anticonceptionale desorelle
- 4mancarime in zona vaginala
- 8este o posibila sarcina ?
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 10Anticonceptionale Artizia
- 11anticonceptionale - cum se iau?
- 4pot incepe administrarea anticonceptionalelor?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 5am 17 ani si ovare micropolichistice!
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 0Doua zile fara anticonceptionale
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: