iau prima oara anticonceptionale
In urma unui consult la ginecolog mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale yasmin.Am inceput sa le iau acum o saptamana, din prima zi a menstruatiei si am observat ca dupa ce mi-a trecut inca mai am niste sangerari maronii.Am citit ca ele sunt normale insa m-ar interesa daca aceste sangerari vor aparea in timpul contactului sexual cat timp le voi mai avea? Va multumesc anticipat
4 comentarii
pe parcursul primei folii vor mai dura, chiar şi în timpul celei de-a doua
buna.am si eu o intrebare...anticonceptionalele se iau in fiecare luna in prima zi a menstruatiei sau in prima zi dupa trecerea menstruatiei?
pt k eu am luat timp de 10 luni in prima zi dupa ce imi trecea menstruatia:D si am auzit k nu e bn sa le iau asa:(((( va rog sa-mi raspundeti la intrebare k acum luna aceasta fac pauza si sa stiu cum sa le iau corect cand incep sa le iau din nou:-
va multumesc!!!
pt k eu am luat timp de 10 luni in prima zi dupa ce imi trecea menstruatia:D si am auzit k nu e bn sa le iau asa:(((( va rog sa-mi raspundeti la intrebare k acum luna aceasta fac pauza si sa stiu cum sa le iau corect cand incep sa le iau din nou:-
va multumesc!!!
anticonceptionalele se iau din prima zi de mentruatie sau medicul poate sa iti recomande alata azi cum ar fi a 5cea.. eu am luat din prima zi si sunt ok;)
buna...vreau sa'ti spun ca anticc se iau DOAR in prima luna in prima zi de menstruatile..apoi se iau in a 8a zi..adica dupa cele 7 zile pe care le faci pauza inaintea altui blister..nu le iei in fiecare luna cand iti vine menstruatia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Inceperea celei de-a doua folii de fara pauza de 7 zile
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 2anticonceptionale fara sex=dereglare hormonala
- 42Yasmine - sfaturi
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 4chiar trebuie sa merg la dr?
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 5intrerupere de anticonceptionale
- 5cum tre sa iau rigevidonul
- 4un produs naturist scade eficienta contraceptivului?
- 13contact sexual neprotejat?
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 7menstruatia in timpul ac
- 6grabirea menstruatiei!
- 2Urgent! Anticonceptionale si raceala
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 0Administrarea Marvelon 21
- 1pot lua contracept m la menstruatie?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: