Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 666768 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-05-2010, ora 11:56
oana1706
Nu este medic/terapeut
oana1706
capri - noaptea aia mi s-a parut groaznica de-a dreptul pentru ca ma durea spatele f rau - nu m-am miscat din pozitia aia aproape 15 ore. deci sanii nu dureau dar spatele m-a omorat. si urmatoarele nopti au fost cam naspa dar tot din cauza durerilor de spate. Eu nu prea dormeam pe spate de fel.
0
27-05-2010, ora 11:57
Camelia Mihaela
Nu este medic/terapeut
Camelia Mihaela
capri.dute linistita.eu in doua saptamani am cunoscut multe fete.toate erau incantate.asistentele sunt in permanenta, iar in privinta calmantelor nu se pune problema.nu ajungi sa ai dureri de nesuportat ca sa-ti faca unul.si nu ca sa ma laud.eu lucrz ca asistenta in italia dde 10 ani.dar daca ar trebuii sa repet totul linistita m-as intoarce la acelasi doctor OVIDIU GRECU si acelasi personal.
0
27-05-2010, ora 12:44
redlips
Nu este medic/terapeut
redlips
Fetelor, am o intrebare...Intai fac progeamare pt operatie si apoi analizele sau invers? Intentionez sa fac operatia in august...
0
27-05-2010, ora 12:56
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Analizele sunt valabile 3 luni. De obicei mai intai faci programarea, consultatia, apoi analizele, ca e timp suficient. Teoretic lista analizelor e standard, insa mai depinde si de medic daca iti recomanda ceva in plus.
0
27-05-2010, ora 13:00
oana1706
Nu este medic/terapeut
oana1706
Mah...pe mine nu m-a programat la operatie pana nu au vazut analizele. Si este logic, pentru ca daca analizele nu sunt ok nu se face interventia sau se fac analize extra. eu zic sa mergi la o consultatie preliminara sa vezi ce si cum si apoi decizi cu mediul cand trebuie sa aduci analizele.
0
27-05-2010, ora 13:27
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Scz, ma refeream la programarea pt consultatie :), nu pt operatie. Mai intai consultatia, apoi analizele.
0
27-05-2010, ora 17:25
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
Buna fetelor!
Am decis sa scriu cateva randuri despre experienta mea POZTIVA in ceea ce priveste implantul cu silicoane + mastopexie, dupa ce am citit unele comentarii rautacioase din partea unor persoane la adresa doctorului meu.
Am fost operata de dl. DR. OVIDIU GRECU (si scriu cu litere mari deoarece este intr-adevar un mare doctor si nu in ultimul rand un mare OM) in februarie 2010 si anume implant gel coeziv si mastopexie (lifting). Mastopexia a fost inevitabila avand ptoza ultimul grad din cauza perioadei in care mi-am alaptat fiul. Totul a decurs minunat.incepand de la primul consult - operatie-perioada post operatorie si pana in prezent (consulturile periodice la 1, 3, 6 luni). Acum am un decolteu invidiat de multe doamne iar daca prietena mea cea mai buna ar vrea sa-si fac aceasta operatie i l-as recomanda pe DR. Ovidiu Grecu din toata inima!!!!!!!!!!!!
As fi vrut sa nu mai spun nimic DAR.atat vreau sa mentionez: cat am stat la clinica am stat in rezerva cu o tipa care s-a operat la dr. Parasca. Dimineata cand ni s-a schimbat pansamentul ea a observat ca sanul drept arata ciudat in zona mamelonului si sfarcul (sfarcul orientat mai in jos) si era tare nemultumita. Imi tot facea poze cu telefonul mobil ca ii placea fff mult cum mi-a reusit mie operatia. La fel ca si mine fusese operata pentru impant si mastopexie.
Cand i-a spus si dr-lui Parasca la externare ca ceva este in neregula la sanul drept acesta i-a zis sa incerce sa maseze zona ca poate poate isi revine. Am ramas amandoua paf. Am mai tinut legatura cu ea telefonic si mi-a spus ca este hotarata sa isi mai faca o interventie la acel san ca sa corecteze ce mai era de corectat.va las pe voi sa trageti concluziile!
Daca mai vreti sa stiti detalii referitoare la experienta mea, nu ezitati sa ma intrebati! Am trecut prin aceasta operatie si nu vorbesc in necunostinta de cauza!
In cazul meu a meritat efortul! :-)
0
27-05-2010, ora 18:55
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
capri, noaptea dupa operatie nu m-am miscat absolut deloc, cred ca mai mult de teama. Zilele urmatoare am avut ceva probleme in ceea ce priveste durerile de spate. Pe timpul noptii vin asistentele la tine non-stop iar daca ai nevoie apesi butonul si sosesc imediat. Asistentele sunt niste dragute la fel ca toti din echipa dr-lui Ovidiu Grecu!
Multa bafta!
0
27-05-2010, ora 19:34
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Sheilla, ce mai faci? cum a decurs operatia?te astept cu amanunte, sper ca totul e bine si a iesit asa cum ti-ai dorit.

Carmen.ch, te-as ruga daca nu te deranjeaza sa imi dai cateva amanunte de dra Brezeanu, eu am programare la sfarsitul lunii iulie pe 27 sau 28 la dansa.
0
28-05-2010, ora 11:00
maiababy
Nu este medic/terapeut
maiababy
Noaptea dupa operatie a fost mult mai usoara decit mi-am imaginat. Personalul de la Med sport este foarte atent, toata noaptea am fost intrebata de asistenta daca sint ok, daca am nevoie de ceva.. plus ca aveam o sonerie chiar la pat si daca aveam nevoie de ceva si asistenta nu era pe faza, sunam si venea imediat cineva. Am fost foarte multumita. Si eu recomand pe Dr. Grecu din toata inima, a scos maximul care se putea scoate din sinii mei, a les exact proteza (marimea si modelul) de care aveam nevoie sa-mi corectez toate defectele. Dupa doar 10 zile de la operatie pot sa-mi ridic fetita in brate fara probleme!
Am fost intrebata ce inaltime am.. am 160cm.
0
29-05-2010, ora 15:03
missa2010
Nu este medic/terapeut
missa2010
@otylya2010: ai spus ca ai facut mastopxie plus implant. Te rog, spune-mi daca a fost decizia ta sau solutia la care a recurs medicul pentru ca sanii tai sa aiba forma normala -sa fie ridicati. Intreb pentru ca si eu am nevoie de mastopexie dar ma ingrozeste cicatricea care ramane (cea care taie sanul in doua si nu este mica sau finutza ca cea de la implantul simplu) Tu cum ai cicatricile? Si daca poti sa-mi sp[ui cat ai platit, ar fi super. Intentionez sa ma programez zilele astea dar am o retinere pentru ca am mastoza chistica si stiu ca nu este recomandat nici un tip de interventie estetica in cazul asta...De asemenea oscilez intre Grecu si Parasca...stiu o tipa care si-a facut la Parasca cu 2000eur, i-am vazut si sunt absout genial lucrati. Ce spui tu mai sus se prea poate sa fie un caz izolat, nu cred ca trebuie generalizat. Multumesc.
0
29-05-2010, ora 19:38
rodica70
Nu este medic/terapeut
rodica70
Missa2010 imi poti spune te rog, persoana de care amintesti ce interventie si-a facut, doar lifting sau implant cu lifting? ca nu am inteles prea bine si ma interesa pretul ca mie, doar pentru implant, domnul doctor Parasca mi-a comunicat pretul de 2500 euro.Multumesc
0
30-05-2010, ora 11:53
superyyy62
Nu este medic/terapeut
superyyy62
pt missa2010
mie 2 medici mi-au recomandat ca pe langa implant sa-mi fac si lifting. al treilea medic mi-a sugerat sa-mi fac implantul pe la aureola mamara cu indepartarea surplusului de piele, astfel reusind ridicarea sanului fara lifting. am optat pt aceasta metoda, sunt operata de 2 luni si jumatate si rezultatul este foarte frumos. am si implanturi destul de mari mentor 440 aceasta marime mi-a fost recomandata in urma masuratorilor, eu fiind si f inalta 1.78. mai multe amanunte despre operatia mea gasesti la pag 55. vorbeste cu medicul tau, poate este asta o solutie si pt tine. succes!!!
0
30-05-2010, ora 12:31
sheilla
Nu este medic/terapeut
sheilla
Pentru georgeta.
Scuza-ma ca nu ti-am raspuns pana acum, dar am inceput serviciul si nu am mai intrat atat de des pe forum. Am deja 12 zile de la operatie, si sunt chiar foarte multumita. Am implante Matrix, anatomice de 360 gr, puse in spatele muschiului. Cele mai dificile mi s-au parut primele 2 zile dupa operatie. De fapt imediat dupa operatie nu prea am avut dureri, probabil pentru ca eram sub efectul calmantelor. Cel mai rau m-a durut a doua zi, dar numai daca miscam bratele. In rest totul a fost ok. Nu am avut nici un fel de problema pana acum. Despre doctorita Brezeanu, pot sa-ti spun ca este superok. Este un medic foarte bun, si in plus este deosebit de draguta si atenta. De altfel toti cei din clinica sunt f.f. draguti. Vad ca deja te-ai programat. Iti doresc multa, multa bafta, si un rezultat pe masura asteptarilor tale, si daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu cea mai mare placere. Succes!
0
30-05-2010, ora 23:19
MissPop
Nu este medic/terapeut
MissPop
fetelor,

m-am operat si eu in sfarsit! am implanturi firma matrix 375...desi nu mi se par mari deloc
experienta mea la clinica din Cluj- Artis 3 a fost super.
Doctorul Ivan Ovidiu este un om si doctor extraordinar si intreaga echipa. M-au tratat f bine si chiar dupa ce am iesit din operatie mam simtit relaxata si foarte optimista

mi-am inchipuit totul mult mai grav decat a fost
inainte de operatie am plans de frica si am fost fff inspaimantata

va voi arata poze in curand

bafta fetelor!!!
xxx
0
31-05-2010, ora 12:18
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Sheilla, iti multumesc tare mult de mesaj, acum parca am mai mult curaj, ma bucur ca esti bine si sunt surprinsa ca ai inceput asa repede serviciul.Poti sa imi spui daca in pret sunt incluse si serviciile de dupa operatie(consultatii, medicamente etc.)?Iti multumesc.
0
31-05-2010, ora 15:16
liliana89
Nu este medic/terapeut
liliana89
buna fetelor!masajul sanilor postoperatoriu este obligatoriu?voi de cate ori faceti?eu fac cate 10 min o data pe zi, ar trebui sa fac mai des?multumesc!
0
31-05-2010, ora 17:50
missa2010
Nu este medic/terapeut
missa2010
@rodica70: gagica si-a facut implant silicoane, nu stiu sa-ti spun ce marime si a dat cu tot cu analize, bustiera etc etc 2000 euro. cred ca trebuie sa te si targuiesti un pic cu doctorii, inca nu l-am cunoscut pe parasca dar cu marek valcu acum vreo 2 ani a fost fix ca la piata si am plecat de la el val vartej. nu stiu cum e la voi dar mie mi-e frica de mor, pe langa ca mai si dai carutza de bani...o sa vad cand ma programez din nou, pana acum mai departe de programari si consultatii nu am mers. problema mea mare este ca nu ma mai suport asa, deci rapid va trebui sa decid ce aleg, durerea fizica sau cea psihica...
@superyyy62 - multumesc de raspuns, o sa iti citesc posturile vechi. daca cicatricile tale sunt pe mamelon, ma gandesc ca sunt imediat vizibile, nu?
0
01-06-2010, ora 21:01
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
Buna missa2010! Bafta multa in continuare!
Eu una am fost la consult si dl doctor Ovidiu Grecu mi-a explicat toate optiunile pe care le aveam. Am ceva pregatire in domeniul medical si cam stiam ca pentru a avea niste sani ok aveam nevoie si de mastopexie. Una din optiuni a fost ca puteam sa fac doar operatia de implant si apoi daca nu eram 100% multumita sa fac si mastopexia. Am ales 2 in 1 :-) pentru ca am scutit o anestezie generala plus niste banuti. Tin sa-ti spun ca sunt operata la un san de nodul si ca mai am 2 noduli nou aparuti, dar inainte de a face pasul cu implantul am cerut acordul medicului meu ginecolog si celui care m-a operat la san la spitalul fundeni. Au spus ca nu este nici o problema medicala si ca pot merge sa fac interventia estetica la san. La fel poti proceda si tu in ceea ce priveste mastoza chistica. Acum.referitor la cicatrice: dl dr. mi-a spus de la inceput ce presupune mastopexia si in plus de asta ma documentasem si eu pe net. Tot ce pot sa-ti spun acum la 4 luni de la operatie este ca.se mai vede putin cicatricea de care spui tu dar sunt convinsa ca in 2 luni nu se va mai vedea aproape nimic. Dl dr mi-a explicat ca depinde de cum reactioneaza fiecare corp in parte.ba vazandu-mi tipul pielii si ca am un ten sensibil cu multe alunite.chiar este super incantat de rezultatul cicatricelor. Eu am fost convinsa ca ma voi vindeca super ok deoarece nici cicatricea de la cezariana nu se mai cunoaste absolut deloc!!!!!! Acum decizia iti apartine! In TOT, inclusiv in alegerea doctorului. Dar iti spun atat: nu te uita la 1000 de euro in plus pentru ca te poate costa mai mult mai tarziu! Suntem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine. Decat sa dai 2000 si dupa implant (eventual si mastopexie) sa mai treci si printr-o alta interventie cu alti bani si alta distractie.cum am mai spus concluzia o tragi tu! Astept vesti de la tine!
0
01-06-2010, ora 21:16
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Fetelor, nu am apucat sa mai intru, ca sunt in concediu si nu prea am acces la net. Am fost si la consultatie la Dr Brezeanu si comparativ cu Dr Grecu, am fost putin dezamagita. Poate am picat eu intr-un moment nepotrivit, nu stiu ce sa zic. Pentru cine doreste o comparatie pot sa spun asa:
Grecu: Ne-am intalnit, m-a intrebat daca m-am documentat inainte, am zis ca da, si a zis sa uit tot ce am citit, ca el trebuie sa-si faca datoria si sa-mi spuna absolut totul despre ceea ce urmeaza. A inceput sa-mi povesteasca despre implante, operatie, riscuri, complicatii, cum decurge, costuri, absolut totul. A vorbit cam o ora jumate in continuu, astfel ca nu am mai apucat si nici nu a fost nevoie sa mai intreb ceva, ca mi-a raspuns la intrebari inainte sa le adresez. Apoi, dupa toata povestea asta m-a intrebat daca merg mai departe sau m-am speriat. Si abia atunci a inceput sa ma masoare, mi-a recomandat o anumita marime si orice afirmatie facea, o argumenta medical... in total cam 2 ore. Concluzia - operatia costa 2800 euro, cu mentor, o noapte de cazare, 2 bustiere in pret, consultatii, pansamente, medicatie de dupa, inclusiv cele de la o luna, 3, 6, un an si bonus o injectie cu toxina botulinica pt riduri (am inteles ca poate fi si o marire de buze)
Brezeanu: Ne-am intalnit, m-a intrebat daca am citit, am zis ca da, apoi a inceput direct sa ma masoare. M-a intrebat pe mine de cat sa mi le puna, fara sa-mi spuna neaparat ce mi s-ar potrivi. Nu mi-a vorbit nimic despre operatie, am intrebat eu cate ceva, dar asta pt ca stiam ce trebuie sa intreb (altfel m-as fi dus bou si m-as fi intors... ) Concluzia: costul operatiei este 2400 eur mentor, fara cazare (decat daca este absolut necesar), probabil pansamente, controale, bustiera costa 65 eur si multe semne de intrebare la care nu as fi primit raspuns.
Pe 7 sunt programata la operatie la Dr Grecu si merge pe mana lui. Cel putin in faza de consultatie e un adevarat profesionist !
0
02-06-2010, ora 20:28
ArianaCh
Nu este medic/terapeut
ArianaCh
Liliana89, pentru ca sunt foarte ocupata in ultimul timp, eu abia daca fac masajul sanilor 3-5 min zilnic, maxim 10 min si asta in cazuri rare. Doctorita mea a insistat sa fac macar 5 min pe zi, nu mai putin de atat, insa nici prea mult nu mi-a dat de inteles ca ar fi indicat sa fac. Sa judece si celelalte fete ce parere au despre masaj...
0
02-06-2010, ora 21:02
missa2010
Nu este medic/terapeut
missa2010
@otylia:Multumesc pentru explicatii si urari..am nevoie de incurajare pentru ca mi-e groaza oricum. Daca nu as avea nevoie nici prin gand nu mi-ar trece asa ceva..cred ca asta ma sperie cel mai tare.
@capri: mult mult succes!
0
02-06-2010, ora 22:23
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Merci missa2010, si tie. Te-ai programat? Ideea e ca si Dr Grecu si Dr Parasca lucreaza la aceeasi clinica, adica a dr-ului Grecu.
0
03-06-2010, ora 20:54
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
sunt noua pe forum si tocmai au trecut de 6 saptamani de la o operatie de implant de silicon la sani.Vroiam sa stiu daca poate cineva sa=mi dea cateva detalii referitoare la masajul care trebuie facut in urma interventiei.Unul dintre sani s=a aranjat destul de frumos pentru inceput, dar celalt e inca sus si are o forma tare ciudata.Am purtat banda vreo 3 saptamani. dar am observat ca incepe sa se strice si forma celui reusit si am renuntat.A mai patit cineva ceva asemanator si sa aiba un rezultat bun in final fara o alta interventie?Ce ma deranjeaza e si faptul ca sfarcurile stau orientate in jos si nu pe mijloc cum ar trebui.Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat m=ar ajuta mult.Va multumesc mult.
0
04-06-2010, ora 08:50
aly23
Nu este medic/terapeut
aly23
cred ca sunt in aceeasi situatie ca tine, am 8 luni de la operatie si nu se prea vede nicio schimbare si din cate am inteles nici nu se vor mai aranja decat in urma unei noi interventii pentru coborarea fortata a protezelor, imi pare rau ca treci prin situatia asta stiu cum te simti pentru ca la fel sunt si eu, dezamagita in primul rand, eu astept sa treaca vara sa merg la a 2 a interventie.la ce dr. esti operata?daca mai ai intrebari iti raspund cu mare placere, oricum pe acest forum nu prea intereseaza pe nimeni cand sunt alte fete dezamagite si nu au avut succes...
0
04-06-2010, ora 08:55
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
anca2010 si aly23 va rog spuneti0mi la ce dr ati facut operatia.in august vreau si eu sa imi pun implanturi si inca nu am ales un dr...insa as vrea sa stiu ce sa nu aleg.
aly23 ai dreptate pe acest forum nu se vb decat despre realizarile dr grecu.parca ar fi reclama!!!
0
04-06-2010, ora 09:11
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
Buna denisac!
Daca ai citit cu atentie.fiecare si-a exprimat pe acest forum experientele placute sau mai putin placute. Ca s-a facut ca dr Ovidiu Grecu sa primeasca multe comentarii pozitive se datoreaza faptului ca a facut treaba buna si este fff normal sa impartasim succesul nostru/lui cu alte femei. De aceea se cheama "forum" pentru a schimba "trairi" si a da un sfat/o parere cuiva care are nevoie. Eu una am trecut prin aceasta operatie si de aceea mi-am exprimat parerea. Dr. Ovidiu Grecu nu are nevoie de reclama.crede-ma! La operatie m-a programat dupa aproximativ 5 luni de zile dupa consult, asa de ocupat era! Asa ca.pana sa iti dai tu cu parerea.referitor la reclama unora.cele care ne-am expus aici punctul de vedere privind experienta si rezultatele dr-lui Ovidiu Grecu o facem in urma a ceva palpabil. Faptele vorbesc!!!!!!!!!!
@capri
Apropos, sper sa mai deschizi forumul pana la operatie.bafta multa ! Esti pe maini bune! Asteptam vesti de la tine!
0
04-06-2010, ora 09:16
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
@anca2010 si aly23
imi pare rau fetelor sa aud prin ce treceti!
La primul meu comentariu am scris despre colega de salon care a trecut prin aceiasi chestie cu dr. Parasca! Ultima oara cand am vb cu ea mi-a spus ca treb sa se opereze din nou ptr corectarea pozitiei sanului drept parca. Initial si ei dr. Parasca i-a spus la externare sa faca masaj. Si stiu asta pentru ca eram acolo, nu vorbesc nefondat!
Multa bafta!
0
04-06-2010, ora 09:17
denisac
Nu este medic/terapeut
denisac
otylya2010 imi poti spune te rog cant ai facut interventia?sunt caonvinsa ca inainte de interventie ai fost si tu in situatia mea...e o pb serioasa alegerea unui medic...de aceea sunt sceptica si ma intereseaza parerile tuturor.dar din acest forum dr grecu iese in evidenta si de aceea am spus ca suna a reclama...
0
04-06-2010, ora 09:23
otylya2010
Nu este medic/terapeut
otylya2010
denisac
daca ai fi citit cu atentie.:-) ai fi vazut ca am spus ca m-am operat in feb 2010. Si DA ai dreptate este o mare provocare in ziua de azi, sa alegi doctorul potrivit la ce oferta vasta de dr esteticieni este pe piata! Eu una cred ca am decis bine alegand cel mai bun raport calitate/pret!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 666768 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •