In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
Am si eu o intrebare: In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
3 comentarii
dar tomograful este radiatie! si daca ati fi insarcinata nu stiu ce efect ar putea avea asupra copilului...
CT se efectueaza la femei insarcinate numai in cazul unor leziuni care pun in pericol viata mamei. dupa efectuarea unui CT abdominal la o gravida in primul trimestru deobicei se propune si avortul pentru ca fatul probabil va avea malformatii majore
pentru a ne da seama daca persoana este insarcinata folosim teste de laborator si echografie
pentru a ne da seama daca persoana este insarcinata folosim teste de laborator si echografie
Am inteles ce vreti sa spuneti, si stiu ca e un rist sa faci tomograf cand esti insarcinata.Eu ma refeream in cazut in care nu se stie despre sarcina si se efectueaza tomograful.Intrebarea mea este daca in cazul acesta se vede daca este sarcina?????
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 3ceva albicios ca o branza.. se poate ca sa ramana insarcinata din aceasta cauza?
- 2sint insarcinata?
- 3Sper sa nu fiu gravida
- 4pericol de sarcina
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 3un bebe?
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 4mai exista risc de sarcina?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 9o fi sarcina?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 0Exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Cand are loc ovulatia?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: