In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
Am si eu o intrebare: In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
3 comentarii
dar tomograful este radiatie! si daca ati fi insarcinata nu stiu ce efect ar putea avea asupra copilului...
CT se efectueaza la femei insarcinate numai in cazul unor leziuni care pun in pericol viata mamei. dupa efectuarea unui CT abdominal la o gravida in primul trimestru deobicei se propune si avortul pentru ca fatul probabil va avea malformatii majore
pentru a ne da seama daca persoana este insarcinata folosim teste de laborator si echografie
pentru a ne da seama daca persoana este insarcinata folosim teste de laborator si echografie
Am inteles ce vreti sa spuneti, si stiu ca e un rist sa faci tomograf cand esti insarcinata.Eu ma refeream in cazut in care nu se stie despre sarcina si se efectueaza tomograful.Intrebarea mea este daca in cazul acesta se vede daca este sarcina?????
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 3Daca nu a ejaculat am sanse sa raman gravida?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 8Oare sunt insarcinata sau nu?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 3posibila sarcina?
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 5Sarcina sau nu ?!
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 1Posibila sarcina ?
- 2sarcina sau sindrom premenstrual?
- 1Poate fii vorba de sarcina?
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 0Valori beta hcg
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: