infectie urinara, sange in urina | Forumul Medical ROmedic

infectie urinara, sange in urina

11-10-2013
viorica spataru
Nu este medic/terapeut
viorica spataru
Buna ziua. Am 32 ani, ia problema mea a inceput in urma cu 2 ani si jumatate cand am facut infectie urinara si am urinat sange. De atunci la fiecare cateva luni(3-4 luni) mi se intampla acest lucru oribil. De fiecare data e la fel, incep sa simt usturime jos, simt nevoia sa urinez des, iar dupa cateva ore incep sa observ sange in urina, iar apoi urinez doar sange. Cu cat stau mai mult cu atat devine mai rau si ies doar sange cu chegulete. De fiecare data cand am mers la doctor (de familie sau la urgente) (mentionez ca locuiesc in strainatate iar medicii de stat aici nu isi dau prea mult interesul in jobul pe care il fac), la proba de urina imi iese infectie urinara, care de obicei se curata dupa o cura de antibiotice. Mi sa facut ecograf la rinichi, a iesit ok, am avut urina trimisa la laborator dupa terminarea unui curs de antibiotic si a iesit ok, nimic rau. Am fost trimisa la specialist in urma caruia ar fi trebuit sa mi se faca acel test cystoscopy, insa specialistul mi a spus ca nu are rost sa mi faca acel test pt ca sunt prea tanara pentru a avea cancer si a explicat ca ma urinez sange doar cand fac infectia urinara ceea ce face sens. Eu nu inteleg insa de ce fac aceasta infectie urinara si de ce urinez sange atunci cand o fac. Este normal? MI sa recomandat sa beau multe lichide si sa iau cranbery supliments ceea ce am facut si acum dupa aprox 10 luni de cand nu am avut nimic, am facut iarasi. Chiar acum sunt in antibiotic si mai nou, de 2 zile a inceput sa ma doara si rinichii. Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns, o parere, un sfat..
Va multumesc.
4 comentarii
0
12-10-2013, ora 13:21
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
buna...ai fost si la un control ginecologic pentru efecturarea analizei de secretie vaginala? unele infectii urinare pot fi cauzate de bacterii care se transmit sexual de la un partener la celalalt.


Cea mai frecventa cauza a infectiei urinare o reprezinta infectarea cu Escherichia coli. Cu toate acestea, mai exista si alte bacterii ce pot provoca o infectie a tractului urinar (Klebsiella, Pseudomonas, Enterobacter, Proteus, Staphylococcus, Mycoplasma, Chlamydia, Neisseria) sau paraziti (Trichomonas, Schistosoma).
0
13-10-2013, ora 00:23
Miha_0905
Nu este medic/terapeut
Miha_0905
Nu este normal ce ti se intampla.Iti spun din propria experienta ca faceam des infectii urinare pe care le tratam cu antibotice si am ajuns la blocaj renal iar in urma unui tratament puternic cu predinson am reusit sa ajung la limite normale dar am ramas cu booala glomerulonefrita cu IgA adica sange in urina microscopic...se pare ca la tine e mai grav deoarece e vizibil.Cauta un nefrolog bun sau daca esti in bucuresti mergi la spitalul Carol Davila nefrologie la medicul Rauta Mihai, la care am fost si eu.Mie mi-a facut biopsie pt a-mi pune diagnosticul corect.Nu mai pierde timp ca iti afecteaza rinichii!Sper ca mesajul meu sa iti fie de folos.Sanatate!
0
13-10-2013, ora 17:51
viorica spataru
Nu este medic/terapeut
viorica spataru
Multumesc pt raspunsuri. Am avut si controale ginecologice, nu a iesit nimic. Vreau sa mentionez ca sunt o persoana curata, am acelasi partener de ani de zile.. Am citit putin si despre bacteriile care pot provoca infectie urinare.., tot ce este posibil. Stiu ca este o alta problema in spatele acesteia. Din pacate locuiesc in strainatate, iar aici medicii de stat nu isi fac eficient datoria. M am gandit sa merg la un medic privat sa ascult si parerea unui specialist. Aici spitalele private sunt foarte scumpe, de aceea am ezitat sa ajung la ele. Multumesc pt sugestia de spitalul din Bucuresti, o voi lua in considerare. Numai bine!
0
07-11-2013, ora 22:03
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
E u tocmai am discutat cu medicul meu oncolog si mi-a spus printre altele ca daca este singe in urina este de la tumora pe care o am.Te sfatuiesc sa faci un compiuter tomograf sau RMN la ele iese cel mai repede daca este o tumora.NUvreau sa te sperii dar mai bine faci una din astea ca sa fii sigura.DACA faci marcarii tumorali nnu este sigur, eu am mai cunoscut persoane care iau facut si au iesit negativi dar aveau tumori. MULTA SANATATE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Hematii în urină - explicaÈ›ii
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •