in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila | Forumul Medical ROmedic

in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila

20-03-2007
BoBoC
Nu este medic/terapeut
BoBoC
Salut! In urma unei raceli in gat am ramas cu o stare subfebrila 37 cu 1, 2, 3, 4, 5, am facut analizele la sange si urina si mi-a gasit o infectie urinara am tratat cu ciprozone mi-a trecut 2 zile in timpu tratamentului si a revenit. Nu am nici o alta durere nici o simptoma decat aceasta stare subfebrila. Cine are idee ce sa fie sau daca a avut asa ceva sa ma ajute si pe mine.
Va rog !
5 comentarii
0
20-03-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Pentru infectia urinara, tratamentul antibiotic se face dupa urocultura + antibiograma, care arata la ce antibiotic este sensibila bacteria. De asemenea, un exudat faringian pentru a vedea daca nu persista infectia din gat.
0
20-03-2007, ora 00:00
BoBoC
Nu este medic/terapeut
BoBoC
Multumesc foarte mult pentru raspuns, ce am omis sa adaug exudat faringian am facut a iesit negativ, urocultura am facut, antibiograma nu. Si ce mai ma pune pe mine pe gandurii este faptul ca nu prea am simptomele unei infectii urinare in afara de urina care de ceva vreme este cam tulbure si are un miros puternic, in rest e totu ok. Si inca ceva dwestul de ciudat dimineata pana in ora 11 si seara dupa ora 10 numai am acea stare subfebrila. Se manifesta cel mai puternic dupa amiaza... multumesc inca odata pt raspuns...
0
25-03-2007, ora 00:00
starchoice
Identitate neconfirmată
starchoice
Dr Dumitrescu Ioan
In noua medicina aceste stari febrile sau sub febrile sunt cam ciudate. Ele insa erau o realitate in vechime.Filmul patologic este uneori parsiv si un simptom mic, poate anunta uneori o boala mai dificila.Etiologia infectioasa poate fi cauza sau manifestarea de insotire pe un fond de imunitate scazuta.
-*

(*modificat de administrator)
0
01-09-2010, ora 13:50
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
Salut! am o stare subfebrila de 2 luni...la inceput a debutat dupa ce am mancat mici a 2a zi mi-au aparut urticarie pe mine, am crezut ca e intoxicatie alim apoi m-am simtit mai rau am tinut regim si am luat antihistaminice degeaba.la o saptamana insa am inceput sa fac febra...37, 4-38 oscilanta., am avut dureri de cap puternice de articulatii si muski doar pt cateva zile in sapt a3-a a4-a si diaree cam 1 luna jumate...am fost investigat in 6 spitale si dupa 6 saptamani mi s-a descoperit trichineloza! Am inceput sa iau albendazol 2 sapt timp in care temp mea varia... dimineata nu aveam apoi cum ma ridicam din pat crestea la 37 si apoi la 37.6, 7 primele 5 sapt...apoi sub tratament a inceput sa scada pana la 37.2, dupa ce am lasat albendazole a inceput iar sa creasca pana la 37.6 insa f rar atinge aceasta valoare...am luat si azitromicina ca ma durea capu si mi-a scazut la 37.2-4 acum.Temp creste la efort fizic si scade la repaus si cand dorm.Noaptea de asemenea scade la 37 pana sa adorm. E posibil sa fie de la trichineloza inca? sa mai fac pana se inkisteaza?sau sa fie altceva...restul analizelor sunt perfecte...singura investigatie care n-am facut-o este colonoscopie pt ca acuz dureri de colon in partea dreapta..insa si alea nu sunt mereu...mai mult pe stress si balonare.daca ma puteti lamuri as fi f recunoscator! Va multumesc anticipat
0
03-05-2011, ora 21:38
cemah
Nu este medic/terapeut
cemah
conteaza si cum va masurati temperatura. folositi termometrul sub limba sau la subrat? valorile normale difera in functie de loc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de atac cerebral la copii ar putea creÈ™te în timpul unei răceli
  • S-a descoperit locul de formare al febrei în organism
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne È™i vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieÈ™i afară cu părul ud răceÈ™ti
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • InfecÈ›iile de tract urinar reapar din cauza excesului de antibiotice
  •