Inflamare nerv sciatic

31-05-2007
Raul37
Nu este medic/terapeut
Raul37
Acum 3 ani si jumatate m-am trezit in plina iarna cu o durere de-a lungul piciorului drept, din coloana pana in varful degetului de la picior; tratamentul cu ketonal si midocalm de o saptamana (si ceva repaos) a dat roade; acum am patit ceva similar: dupa ce m-a plouat bine de tot am luat-o de la capat; am facut tratament intai cu ketoprofen si midocalm, urmat de injectii cu reumavek si midocalm in continuare; dorm pe tare, ma feresc de eforturi si totusi nu reusesc de 3 saptamani sa scap definitiv de durere; dupa ce stau la volan 30 min. pentru a face naveta la serviciu, dupa ce stau mai mult pe scaun si ma ridic, simt acea sarma de-a lungul piciorului, acum mai concentrata in gamba. Nu este o durere mai mare de nivelul de "sacaietoare". rugamintea ce doresc sa o postez aici este: ce modalitate de relaxare sau de antrenare in miscare trebuie sa adopt? seara fac ceva plimbari cu micutul meu lejere de numai 3-4 km; am de gand sa fac si o radiografie sau un RMN, dar doctorul mi-a recomandat sa astept vreo 2 saptamani dupa finalizarea tratamentului injectabil. Gresec undeva? Poate trebuie doar mai multa rabdare din partea mea?
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
13-01-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
Întreabă un Neurolog online
Rapid    Confidențial    Anonim
Cu Medic Chat ai peste 400 doctori din 40 specialități medicale.
Vezi doctori disponibili
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum scapi de durerea sciatică (lombosciatică)
  •  

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.