insarcinata sau nu?
salut.am si eu o problema si cer ajutorul vostru.am facut sex(protejat) cu prietena mea acum 1 saptamana si se pare ca acum i-a intarziat ciclul.pot spune ca pe ianuarie ciclul ia venit pe 30 sau 31 iar in decembrie cu o saptamana mai devreme.acum va rog, spuneti-mi care este cauza intarzierii?exista sansa sa fie gravida?si daca da, dupa cat timp si care vor fi semnele sarcinii?va rog, raspundeti.
3 comentarii
am uitat sa mentionez ca in seara aceea am facut sex de 2 ori(protejat) la un interval de 30 de minute.ce ar mai fi de spus este ca in perioada aceea de 30 de minute pauza ne-am sarutat, iar in timp ce ne sarutam am inceput sa o masturbez putin.se poate, daca in timpul ce am schimbat prezervativele sa fi ramas putina sperma pe deget si chiar daca m-am sters pe deget cu servetel, sa duca asta la o posibila insarcinare?mentionez ca degetul nu a intrat mai mult de 3-4 cm.
Sa-i cumperi un test de sarcina [ in afara cadoului de 8 Martie ] si sa-l faca maine dimineata din prima urina.
ne dormi un copil si am facut sex neprotezat in zilele fertile..ma pot astepta la o sarcina?
am nevoi urgent de raspuns:D mersi
am nevoi urgent de raspuns:D mersi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sex in timpul menstruatiei
- 6menstruatie maro, mai mult cheaguri dar tot maro...
- 3gravida? va rog din suflet sa ma ajute cineva
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 4ma puteti ajuta?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 4sunt insarcinata ?
- 4Posibila sarcina, fara penetrare?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 0nuvarig contraceptiv
- 2sunt insarcinata?
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 2menstruatie intarziata
- 4oare sunt insarcinata?
- 1Lipsa menstruatie va rog ajutor
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 3Posibilitate de sarcina?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei