intarzieri mari de menstruatie
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am 18 ani.pana anul trecut in vara, ciclul menstrual era regulat(vedea fix la data stabilita pe calendar si rar intarzia 2-3 zile), acuma imi intarzie cu saptamanile chiar 1 luna.De anul trecut pana acuma tot asa am tinut'o.Acuma din data de 23 septembrie(de la ultimul ciclu) pana astazi 12 decembrie nu mi'a mai venit deloc.Relatii sexuale am intretin decat o singura data dar protejat si nu am dus la bun sfarsit.Ce as putea sa am?Necesita un consult?Mi s'au recomandat de un medic de familie niste pastile hormonale naturale:'Branca Ursului' timp de 10 zile, de x2 pe zi.Le'am luat decat 3 zile, fiindca am simtit niste stari de rau.Tin sa mentionez ca la fiecare ciclu, am stari de rau, de lesin, varsaturi si dureri groaznice si nu sunt in stare sa stau in picioare.Aceste simptome le am din prima mea zi de ciclu menstrual(13-14 ani parca).
Multumesc.Sfat urgent
Multumesc.Sfat urgent
4 comentarii
O vizita la doctorul dv ar fi foarte indicată. Dacă va considera necesar, este posibil să vă recomande o ecografie şi/sau anumite dozări hormonale, care să excludă afecţiuni endocrine ce pot îmbrăca manifestările descrise.
si nu se poate rezolva cu altceva inafara de hormoni?nu vreau sa imi dau tot corpul peste cap.asta e singura mea teama
Buna seara,
Daca se constata ca dozarile hormonale sunt in afara limitelor de normalitate inseamna ca tot corpul este afectat. De multe ori tratamentele hormonale ajuta la restabilirea echilibrului.
Daca se constata ca dozarile hormonale sunt in afara limitelor de normalitate inseamna ca tot corpul este afectat. De multe ori tratamentele hormonale ajuta la restabilirea echilibrului.
Sunt posibile şi tratamente fără hormoni. Dar, mai întâi este necesară excluderea unei afecţiuni endocrine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3iau logest si nu mi-a venit menstruatia
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 4ce se intampla?
- 1Exista sansa ?
- 1OVARE POLICHISTICE SI LIPSA MENSTRUATIEI
- 2Menstruatia intarziata.
- 1Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruație
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 2Sex neprotejat
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Menstruatie intarziata
- 2Doar Intarzie?
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 0Sperietura de sarcina
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: