interpretarea analizelor fetitei mele de 2 ani
In urma analizelor de sange fetitei mele i-au iesit MCHC 35.7(o valoare mai ridicata decat cea normala) si RDW-SD 34.3(o valoare mai scazuta decat cea normala).Ce semnifica asta?Ce masuri trebuie sa iau?
VA MULTUMESC ANTICIPAT
VA MULTUMESC ANTICIPAT
2 comentarii
Si as mai avea o nelamurire.rezultatele pt calciu au iesit in parametri normali, dar ea are coastele evazate la 2 ani, ceea ce nu este normal.Ce se intampla in cazul acesta?Calciul nu se fixeaza in oase?Ce cura de calciu imi recomandati in situatia aceasta?Eu ii dau zilnic de vreo 2 luni 4-5 picaturi de vitamina d NATURAL, 8-9 picaturi de vitamina c NATURAL SI o jumatatede lingurita de calciu NATURAL.SI DE VREO LUNA II MAI DAU SI CAVIT JUNIOR.
Valorile specificate mai sus nu au valoare diagnostica atat timp cat hemograma este normala in rest.
Problema cu calciul trebuie discutata cu un medic pediatru care va poate sfatui mai bine in acest sens.
Numai bine!
Problema cu calciul trebuie discutata cu un medic pediatru care va poate sfatui mai bine in acest sens.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0analize sange pentru un copil de 11 ani
- 2analize sange
- 2analize sange
- 3leucocite marite la baietel de 3 ani
- 3Pot sa scap de anexita?
- 3analize de sange... aslo 800
- 5Interpretare analize sange (tiroida)
- 4Probleme: Gama GT 84
- 4rezultate de sange
- 3bilirubina
- 7EOZINOFILE si MONOCITE marite, NEUTROFILE scazute
- 3analize sange!
- 3analize complete sange
- 1Recoltare sange
- 5Vizita medicala pentru adminiterea in MAI
- 4proteina c reactiva 9.60 mı-au spus doar ca este mare dar nu mı-au dat nıcı un tratament
- 2interpretare analize medicale orl şi sange
- 6Anemie
- 0Laborator analize medicale
- 0Durere in brat si vanataie dupa recoltarea de analize
Mai multe informații despre: analize sange