la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
1.la anlizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
2.am inceput tratament cu diane 35 iar la a doua pilula noaptea mi s-a facut rau...imi venea sa vomit si am avut ameteli.e normal?de la ele poate fi?daca o sa-mi fie rau iarasi sa opresc tratamentul?multumesc
2.am inceput tratament cu diane 35 iar la a doua pilula noaptea mi s-a facut rau...imi venea sa vomit si am avut ameteli.e normal?de la ele poate fi?daca o sa-mi fie rau iarasi sa opresc tratamentul?multumesc
2 comentarii
Diane 35 nu se mai foloseşte de mult ca anticoncepţional. Urmaţi numai tratamentele prescrise de medicul de planificare familială sau de medicul de familie.
Cum deja aţi început folia, ar fi preferabil să o continuaţi 21 de zile. Dacă însă, pe lângă ameţeli, aveţi şi vomă, este necesar să opriţi administrarea.
Cum deja aţi început folia, ar fi preferabil să o continuaţi 21 de zile. Dacă însă, pe lângă ameţeli, aveţi şi vomă, este necesar să opriţi administrarea.
dar medicul ginecolog mi-a prescris in 15 august...am fost la consultatie si acelea mi le-a recomandat.ce sa fac?.sunt speriata!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3poate fi o poliglobulie?
- 2analiza de sange
- 3reincepere folie dupa o pastila uitata
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 4intrebare: scurgeri din cauza pastilelor?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 0yazmin pentru acnee
- 3analize complete sange
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 6Recomandare laborator de analize
- 1anticonceptionalele si suplimentele sportive
- 1analize de sange si micul dejun
- 6Eu nu imi intoxic organismul cu Anticonceptionale
- 0Complexul de vitamine scade eficacitatea?
- 0anticonceptionale cu concentratie scazuta de estrogen?
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Anticoncepționalele și vitamina C
- 0Placheocrit
- 0Anticoncepționale luate înainte cu câteva zile înaintea menstruației
Mai multe informații despre: analize sange anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: