interventie chirurgicala 'masea minte'

am descoperit in urma unei radiografii ca maseaua de minte este crescuta inauntru. acum mi s-a cariat maseaua de langa ea si trebuie sa le scot pe amandoua. am 40 de ani. puteti sa va dati cu parerea?
1 comentarii

Molarul de minte trebuie extras numai in anumite conditii. Chiar daca nu are mare valoare, trebuie evaluata judicios situatia. Cat despre maseaua cariata, de ce s-o extrageti? Exista obturatii (plombe), devitalizari (extirpare de nerv), acoperire cu coroane etc..
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8masea minte - operatie
- 5Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 0Masea de minte care nu are loc sa iasa
- 3URGENT - Molar de minte Scos
- 9infectie masea de minte
- 9tratament infectii dentare
- 4In incurcatura. am nevoie de un sfat
- 6Se slefuieste pe lucrare metalo-ceramica?
- 1Rubeola, puroiul in gat si maseaua de minte.
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 2Masea de minte 2
- 3Incizie masea de minte
- 5maseaua de minte, gingie crescuta peste si inflamata, ma jeneaza cand mananc
- 0Masea de minte cresuta in exterior
- 2Probleme cu maselele de minte si dinti
- 1Semne de pericoronarita!!! (apar si dispar)
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 1Extractie masele de minte
- 6Durere in zona maselei de minte pe partea stanga
Mai multe informații despre: Maseaua de minte
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: