Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce se intampla.. menstruatie ce intarzie 3 saptamani
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 5in primele 8 zile dupa ciclu e posibil sa raman insarcinata?
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 1Va rog sa imi raspundeti. Ciclul trebuia sa imi vina acum 5 zile
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 3Menstruatie intarziata
- 0Intarziere ciclu
- 0Perioada Menstruala
- 1Escapelle, ciclu intarziat
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Întârziere menstruatie
- 1Posibila sarcina?
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: