Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 3menstruatie intarziata
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 0Intarziere ciclu
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 1Dureri abdominale si întârzierea menstruatiei
- 2Intarzierea menstruatiei
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 0Menstruație întârziată
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 0Posibila sarcină?
- 0Urgent, Intarziere ciclu menstrual
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: