Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 5intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 21de ce intarzie ciclul?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 3Am terminat blisterul yasmin si nu imi vine ciclul. Sunt insarcinata ?
- 3Menstruatie intarziata
- 1Sunt gravida?
- 1Sarcina sau probleme?
- 0Sarcina?
- 0Intarziere menstruatie dupa donare sange
- 0Ciclu intarziat
- 1Întârzierea menstruației
- 4Pot fi insarcinata?
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
- 1Sunt insarcinata?
- 3Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: