Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
Am primit contraceptive juma de an, la sfatul medicului. Am facut o pauza de o luna. Mentionez ca nu le am baut corect, astfel menstruatia deloc nu s a regulat. Nici inainte nu era la o data fixa sau peste 28 zile.
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
Pe data de 24 ianuarie am avut un act sexual neprotejat fara a termina in mine, am facut in jur de 7 teste de sarcina in diferite zile. Menstruatia trebuia sa se inceapa pe data de 2 februarie.
Imi fac foarte mari griji, testele toate au fost negative, am 17 ani! Nu vreau sa fiu insarcinata sau sa fac avort! Cum pot sa provoc menstruatia? Imi fac griji!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11INTARZIERE CICLU MENSTRUAL
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 0duphaston intarziere menstruatie
- 0In ultimele luni ciclul menstrual mi-a venit cu cate 1-2 saptamana intarziere
- 3sarcina incipienta endometru ingrosat
- 0Ciclu intarziat o luna
- 17nu imi vine menstruatia!
- 2Menstruatia intarziata.
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Sarcina sau altceva?
- 0Posibila sarcina
- 1Help me! Întârzierea menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 1Menstruatie intarziata
- 1Menstruatia întârziată..
- 0Întârzierea menstruației
- 0Lipsa menstruatiei
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: