Intoleranta la alcool
Buna ziua
Sotul meu, 55 de ani, grautate normala, la o cantitate infima de alcool are dureri in zona ficatului cu stare generala de rau, oboseala. Mentionez ca de cativa ani are destul de des scaune moi si mai multe pe zi, mai ales dupa masa de pranz si seara, cu toate ca are un meniu echilibrat si sanatos.Doresc sa cunosc opinia d-voastra si ce investigatii trebue facute.
Cu deosebit respect si multumiri.
Sotul meu, 55 de ani, grautate normala, la o cantitate infima de alcool are dureri in zona ficatului cu stare generala de rau, oboseala. Mentionez ca de cativa ani are destul de des scaune moi si mai multe pe zi, mai ales dupa masa de pranz si seara, cu toate ca are un meniu echilibrat si sanatos.Doresc sa cunosc opinia d-voastra si ce investigatii trebue facute.
Cu deosebit respect si multumiri.
1 comentarii
prin acea zona este si colecistul, trece si colonul, asa ca ar trebui sa consulte un medic enterolog, facute cateva analize...
daca nu bea tot asa dureri are?
daca nu bea tot asa dureri are?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4kombuco orientali - dependenta de alcool
- 33nu stiu ce sa fac... dar trebuie sa-l ajut
- 5nu stiu ce sa mai fac sa il opresc sa nu mai faca aceste lucruri...
- 6putem sa-l internam la dezalcolizare fara voia lui?
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 2Alergie la alcool?
- 5dureri de cap zona ochiului drept
- 18Consumul moderat o problema?
- 5sunt sotie de alcoolic
- 4Operatie Bypass
- 0Mahmureala
- 6beau zilnic 2 l de bere
- 0Tatal meu a renuntat brusc la alcool, ia pastile dar nu se simte bine
- 2Efecte ale consumului de alcool...?
- 57Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!
- 5Sotul meu nu recunoaste ca este alcoolic!
- 3palpitatii rapide cand consum alcool
- 3alcool si tutun
- 1nu vrea sa renunte la alcool dar nici de dragul fetite
Mai multe informații despre: Alcoolul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: