Intreruperi bradicardie

26-12-2022
Jhin4839
Nu este medic/terapeut
Jhin4839
Salut.
Tatal meu in varsta de 66 ani are niste probleme cu inima de vreo 4 luni, a inceput sa aiba intreruperi la inima foarte urate, ajunge cu pulsul si la 36 batai pe minut.
A fost la un medic din brasov Dr.Rus a facut control si nu ia gasit nimic la inima. Ia dat niste pastile ce mai rau a inrautatit situatia, medicul spunandui ca pulsul daca creste de 60 din cauza aia ii apare aritmia.
A mers cu tratamentul ala pana acum vreo 6 saptamani cand i se facea rau in aproape fiecare seara si chema salvarea, a fost si internat cu holter ekg...de toate si nu iau gasit nimic la inima..ia schimbat tratamentul si a fost mai ok pana acum.
El a mai avut problema asta in 2011 a fost dus la Targu mures pentru investigatii si medicii de acolo au zis ca are ceva electricitate in corp..si iau bagat niste fire pe vene pana la inima..dar atunci s-a rezolvat, nu a mai avut problema.
Imi poate spune cineva ce poate sa fie ?
1 comentarii
0
27-12-2022, ora 20:10
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Trebue sa ia legatura tot cu cei de la Tg Mures pentru ca ia aparut iarasi problema, lui atunci ia facut o ablatie, introducindu-i cum spui tu fire pina in inima.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: