iritație penis
Bună ziua, și mulțumesc pentru efortul de a ne răspunde! am 39 de ani, o viață în curățenie alături de soție.Pe scurt mi-au apărut pe penis niște bubițe roșii care în decurs de o săptămână s-au transformat în pete roșii cu mâncărimi și care ustură la spălare.Am început să mă spăl cu un săpun cu ph neutru(neacid) și să mă ung cu Lomexin. Petele au dispărut, mâncărimile la fel, aproape în totalitate, asta în decurs de 4 zile.În urmă cu două zile a început o usturime la decalotare și pielea are o reținere sa se tragă în jos și este inflamată neglijabil.Folosesc în continuare săpunul cu ph neutru si Lorexim-ul.Menționez că am făcut analize la urină și au ieșit ok! Ce sfat îmi dați ce e de făcut, sunt tare speriat mai ales că noi avem o fetiță de 3 anișori...ne facem multe griji.. Mulțumim tare mult, o zi frumoasă !
2 comentarii
Nu are nici o legatura cu copilul. Posibil candida. Ar fi bine sa va vada un Dermatolog.
Vă mai deranjez cu o întrebare, nu este fimoză, nu? mulțumesc mult pentru interes, o zi faină!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis rosu..:(
- 2iritatie cap penis
- 3o problema: simt o usoara usturime la varful penisului, in interior
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 5Infectie sau doar iritatie pe penis?
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 0iritatie pe penis
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 2Accident - penis inflamat
- 1Iritatie pe penis
- 10crapaturi rosii care ustura
- 5iritatie pielea capului penisului
- 0Bubite albe si iritatie
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 3iritatie a penisului
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 0Iritatie penis
- 1Arsura, umflarea si rosirea penisului
Mai multe informații despre: penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: