La Multi Ani, Mr.Nick!!!

39 comentarii 1 2
0
03-03-2012, ora 09:53
mircescu
Nu este medic/terapeut
mircescu
Salve D-le Nick
Dumnezeu să vă binecuvânteze, pentru toată omenia şi atitudinea altruistă de care da-ţi dovadă!!!!!!!
0
22-04-2012, ora 15:55
valentinana
Nu este medic/terapeut
valentinana
Buna ziua Dl Nik.Dupa cum se vede sunt noua pe aici.Am vazut comentariile multor oameni care se confrunta cu o forma de depresie.Si eu ma chinui cu o astfel de problema, am fost diagnosticata cu depresie majora si sunt sub tratament cu venlafaxina 300mgpe zi si mirzaten 30 mg pe zi.sunt 2 luni de cand fac acest tratament, miam revenit putin ansa nu bine.intrebarea mea este daca pot sa iau 5-htp in acelasi timp cu antidepresivele sus mentionate ?va multumesc anticipat.
0
08-05-2012, ora 07:33
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!

@ingerbun, ♥. Numai bine vă doresc ;)

@Danamaria3, există o multitudine de tratamente care o pot pune pe picioare pe mama dv., însă cheia succesului stă în depistarea şi alegerea tratamentului la care organismul mamei dv. prezintă o afinitate compatibilo-optimă cu cauzalitatea care stă la baza generării suferinţei în viaţa dânsei.
În ce oraş locuiţi dv. cu mama dv.? (am nevoie să ştiu acest amănunt pentru a vă recomanda un medic aflat în vecinătatea domiciliului dv. curent!). Ar fi extraordinar să-mi spuneţi că aveţi domiciliul în Bucureşti!
Numai bine ;)♥

@osigoo, ♥. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe dv. Vă mulţumesc mult. Numai bine!
0
08-05-2012, ora 07:43
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!

Stimată dră/dnă valentinana, NU, sub nicio formă nu aveţi voie să luaţi medicaţia psihiatrică alopată (venlafaxina şi mirzatenul) împreună cu o medicaţie psihoactivă naturistă (precum 5-htp-ul), în acelaşi interval de timp al unei cure, pentru că o astfel de combinaţiune vă supune riscului major de a face sindrom serotoninergic - o patologie care în minim 60% din cazuri este mortală.
Puteţi, totuşi, să apelaţi la terapia cu esenţe florale Bach, pe tot parcursul administrării medicaţiei psihiatrice alopate, pentru că o astfel de combinaţie are compatibilitate optimă lipsită de interferenţe negative. Accesaţi link-ul de mai jos pentru a vă documenta cu privire la terapia florală Bach.
http://forum.romedic.ro/prod/Terapia_florala_Bach, _o_alinare_naturala_pentru
_bolnavii_mentalo-psihic, __dar_nu_numai_065271.html

Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
08-05-2012, ora 12:49
valentinana
Nu este medic/terapeut
valentinana
Buna ziua Dl Nik.Multumesc mult pt. ca mi-ati raspuns la intrbare.Indraznesc sa scriu aici cat sunt de suparata pt faptul ca nu mi-am revenit pana acum.I-mi doresc f mult sa ma fac bine.Am urmat tratamentul cu sfintenie fara sa fac vre-o abatere.Ma duc la culcare in fiecare seara cu gandul ca poate maine voi fi altfel.Dar sunt atat de dezamagita ca a doua zi o iau de la capat, incat i-mi doresc sa nu ma mai trezesc.Dl Nik va rog din inima sa-mi spuneti daca mai cunoasteti si alte remedii care sa dea rezultate mai rapide.Va doresc tot binele din lume si multa sanatate.
0
09-05-2012, ora 17:46
Danamaria3
Nu este medic/terapeut
Danamaria3
Buna ziua si multumesc de raspuns! Din pacate nu stam in Bucuresti, ci in Brasov. Si in plus de afectiunile pe care le insiram mai sus mama a fost diagnosticata si cu angina de efort si insuficienta circulatorie periferica.
0
15-05-2012, ora 10:04
danutzu123
Nu este medic/terapeut
danutzu123
ptr Mr. Nick.
Salut, acum ceva vreme citeam la un subiect ca ai avut heycobacter si ca ai scapat prin cateva medicamente. Acelasi lucru am si eu nevoie de cateva sfaturi, ca stii cum sunt medicii.
De curand am facut analiza din scaun si mi a iesit pozitiv, am trecut imediat pe tratament pt ca aveam niste arsuri groaznice la stomac si dureri de nedescrist, am luat Amoxacilina, Klabax si Emanera, primele 2 antibiotic ( 7 zile ) iar al 3 lea este acel antiacid ( 3 luni ). Pe perioada tratatamentuilui mi am cam revenit, nu mai aveam balonari nu mai mai durea stomacul am fost normal. acum de 5 zile am terminat antibioticul si deja am inceput sa ma gaze la stomac si iarasi ma incearca niste dureri de stomac cu arsuri.
Mi- a recomandat cineva care se pricepe la produse naturiste si mi a recomandata Mastic Gum + Jarro Dophilius timp de 3luni cat am antiacidul ala dupa care sa refac analizele.
Acum doctorii mi au spus sa nu tin un regim neaparat strict, ci doar : sa nu mananc picant, sa nu mamanc fierbinte, prea rece, chestii din astea. Sa mananc iaurturi si cat mai sanatos si doar mancare in casa.
Acum pe langa astea ce ar trebui sa mai adaug pt a reusi sa scap de aceasta bacterie? Tin sa precizez ca nu am facut analiza din sange pt a vedea valoarea pt ca nu mi a recomandat-o nimeni :( dupa am aflat de ea., dar dupa ce o sa mai treaca o sapt ( pt a se duce antibioticul din organism ) o s o refac sa vedem ce valoare are,
0
21-07-2012, ora 01:49
ingerbun
Nu este medic/terapeut
ingerbun
buna, Nick!esti bine?...stiu ca da, pt ca faci ceea ce-ti place(ajuti) si...sper ca voi putea si eu sa fac asta si sa fiu multumita de mine!...vreau sa fac multe dar nu fac nimic...imi pare rau ca nu ti am rasp la intrebarile legate de durerile mele de cap...tu te ai chinuit atat iar eu...nu am cuvinte!...de 3 luni m am rupt de tot si am venit in vama veche sa muncesc, cu gandul de a ma vindeca...dar, tot mi e frik de oameni, toata lumea se distreaza iar eu abia dak scot 10 cuvinte pe zi...la fel ca in Bucuresti, fug, fug si tot fug pana nu o sa mai am unde fugi...chiar dak as vrea sa intru in discutii, nu am cum pt k nu mai am amintiri, nu mi aduk aminte de adolescenta, de filmele alb-negru ale copilariei...ce mai incolo incoa', nu mi aduc aminte de nimic...traume?au fost, dar nu mi dau seama cum m au afectat!am patit tot ce poate pati o fata pt k am avut incredere in oameni...imi doresc atat de mult sa pot trai si sa zambesc!toti zic k vad in ochii mei tristetea!durerile de kap nu le mai am atat de dese de cand am incetat cu 5 htp dar se intampla cam la 2 sapt si ma tin cel putin 2 zile!...akum 4 ani ma enervam de arunkam cu ce mi venea la mana, eu care am vocea calda, inainte rakneam...atunci simteam fulgere in kap ca si cum s ar fi scurtcircuitat ceva!sa fie de la asta faptul k eu nu mai am amintiri din trecut?...sper k voi fi apta vreodata sa fak numa bine si dak te as putea ajuta cu ceva candva, nu ezita sa mi spui!te pup
0
02-10-2012, ora 01:33
ingerbun
Nu este medic/terapeut
ingerbun
Buna, Nick..."ingerbun" te deranjeaza de pe forum...Mi-am permis sa-ti dau o cerere si pe mess, asa ca sa fie deranjul deranj mare(la Caragiale poate era permisa exprimarea asta, macar te gandesti la Caragiale si nu la deranj).Pe mess id-ul meu este pisy.dalina(mi-e cam rusine cu pisy)..Tu ce mai faci?Nu mai esti activ pe forum.Am inceput sa citesc autobiografia ta si o sa o termin in seara asta.Eu cand eram mica eram mai baietoasa si indepartata de fete, oricum noi fetele intre noi avem o relatie polara, fapt pentru care mai mult jucam tenis cu piciorul si patratica cu baietii iar cu o papusa nu m-am jucat niciodata(nici macar patratica)...Esti foarte interesant si ai fost bun cu toata lumea inca din copilarie...Dumnezeu a dorit sa -L cunosti de mic astfel incat tu sa cresti in lumina si caldura...Probabil nu erai omul care esti fara incercarile date iar intelegerea de care dai tu dovada asupra cunostiintelor a tot ceeea ce te inconjoara se datoreaza alimentarii cu energia pozitiva pe care ne-o ofera El numai o secunda daca ne gandim.

M-am intors de la mare din Vama Veche marti acum o sapt si dupa care am plecat la bunici undeva pe langa Bacau si m-am intors ieri..plecasem sa muncesc la mare cu gandul de a nu ma mai asculta si de a fugi de gandurile mele triste dar...fara roade.Cand am ajuns ieri acasa si am vazut-o pe mami care nu mai are chef nici macar sa iasa din pat...Sa-ti reamintesc un pic, mami a fost diagnosticata in octombrie anul precedent cu tulburare obsesiv-compulsiva, nu mai manca si statea doar in pat numai cu dorinta de a muri...Directoarea sectiei 2 de la spitalul Obregia a spus ca boala dateaza de 10 ani inca de pe vremea cand ea credea cu stupoare ca o urmareste cineva, a dat acatiste la biserica timp de aproape 3 ani, eu nestiind de ele decat abia acum 2 ani am gasit cateva intr-o carte bisericeasca... Unchiul meu o angajase la M.A.P.N. pe mami, mai facea o cafea sau mai stergea un geam, el lucrand acolo.L-am intrebat atunci cei cu omul acela care credea mami ca o urmareste si mi-a spus ca nu este adevarat si ca este om serios.S-a intamplat odata cand o ajutam pe mama sa intinda lucrurile pe balcon sa intoarca cineva masina cu faza lunga spre balconul nostru iar ea a spus ca este el.Abia atunci mi-am dat seama ca nu poate fi adevarat, si la scurt timp nu mi-a mai arata nimic iar eu adolescenta fara minte ce am fost nu m-am gandit ca ea nu mai vrea de fapt sa-mi relateze ce crede ca se intampla cu ea si am crezut ca i-a trecut.Eu eram in liceu atunci iar mama nu mi-a spus nimic mult timp ca sa nu ma ingrijorez, doar o singura data mi-a zis ca a venit o colega sa-i arate niste bijuterii iar mami a speculat de aici ca era trimisa de omul acela sa vada daca ii plac ca sa i le faca cadou...Imi pare enorm de rau ca nu am fost mai apoape de ea incercand sa aflu ce se intampla ca poate asa nu se mai ascundea de mine... Odata cu trecerea anilor, mami tot timpul imi zicea ca nimeni nu este bun pentru mine, prietena sau iubit, toti imi vor raul...Nici asta nu am bagat in seama, plecam si statem cu chirie sau ma dadea ea afara din casa.Cel mai mult am stat plecata 2 ani iar restul cateva luni in reprize...Anul trecut pe 30 august am chemat un prieten de-al prietenei mele sa ne zugraveasca iar mami statea numai in spatele lui cicalindu-l ca face mizerie si matura orice praf lasa el criticadu-i des munca.Eu eram la munca cand el nu a mai suportat si a plecat lasandu-ne cu toate vraiste.L-am intors dupa weekend timp in care mami a plecat 2 nopti de acasa, ea care nu a lipsit niciodata de acasa.Baiatul mi-a spus ce s-a imtamplat abia dupa ce s-a intors, timp in care mami a mai plecat de acasa de 2 ori, motivandu-mi ca nu mai suporta mizeria din casa si a plecat la manastire de la Caldarusani.A 2-a zi i-am zis sa se duca la tara si sa ma lase pe mine ca fac eu curatenie numai sa nu ma mai ingrijoreze ca nu stiu unde este...La tara nu a mancat si nu a baut nimic 4 zile, ajunsese piele si os, nu exagerez cu nimic iar din aprilie de cand nu a mai muncit la cererea mea, se ducea la biserica de luni pana duminica si manca numai o masa pe zi doar de post...La tara am aflat ca ea se credea o povara pt mine iar baiatul care a venit sa ne zugraveasca de fapt el vroia sa ne vanda casa...din noiembrie anul trecut dupa toate spitalizarile in Bacau si Bucuresti a inceput tratamentul cu asentra 100 mg, zyprexa 10 mg(de cateva luni zalasta 10 mg, ca nu se mai gaseste zyprexa) si mai nou cat am fost eu la mare i-a dat doctorita si un somnifer..Saptamana trecuta dupa ce am plecat la tara, mai precis de joi, se simte la fel ca anul trecut cand a picat in aceeasi perioada.Cand am venit ieri, am gasit frigiderul gol si a zis ca nu a mai iesit din casa de loc, a stat numai in pat.Ce pot face te rog?As vrea daca stii un doctor bun in Bucuresti sa-mi spui.Ti-am mai vorbit de mami si mi-ai spus tu ca s-ar putea ca diagnosticul sa nu fie tocmai cel bun iar medicamentele alopate pe care le ia ea isi fac efectul o perioada, la inceput dupa care gata iar toata viata ce face?Ce ar putea avea ea s-ar putea trata mai natural si daca da, te-as ruga sa-mi recomanzi pe cineva...Mi-as dori mult sa fiu vesela si sa o anim si pe ea dar nu prea imi iese.O sa iau dinou 5htp dar pot sa iau spilcuta si memoplus, merg toate?Daca mi-ai putea spune si cum sa le iau...Dar te rog din tot sufletul recomanda-mi un medic pt mami care sa-l intereseze oamenii si sa fie de buna credinta.Simt ca am dat-o in bara rau si ca nu am vazut ce trebuia sa vad cu mami...In cele din urma te rog sa-mi scuzi greselile de exprimare si indrazneala.Multumesc pentru atentia acordata si pentru intelegere.Pana urmatoarea data cand ne mai auzim, sper curand, numai bine iti doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul