lamurire

24-02-2009
SweetMe
Nu este medic/terapeut
SweetMe
Buna. Am 20 de ani si, in urma cu cativa ani, am inceput sa am ameteli la intervale diferite de timp (de la o jumatate de an, la cateva luni). Concret, simptomele sunt: stare de disconfort, greata, neliniste la nivel interior, apoi urmeaza amortirea mainilor, salivare frecventa, senzatie de mers la baie, si, in cele din urma, pierdere a constiintei timp de cateva secunte/minute. Ultimele analize de sange sunt in regula, nu mi-a fost prescris vreun tratament.
In uiltimele 2 luni am senzatia de rau in special dupa trecerea menstruatiei, moment in care sunt extrem de speriata, fapt care accelereaza starea generala de rau.
Va rog sa ma ajutati, am auzit ca o solutie ar fi sa apelez la remedii naturiste. Calciu si vitamine pe cale orala am luat cu regularitate dar se pare ca nu isi fac efectul.
As vrea sa scap de aceasta problema, sa am o viata normala, cu un tonus ridicat, energic, fara ameteli si fete palide.

Astept un sfat!
2 comentarii
0
26-02-2009, ora 18:58
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Va recomand sa consultati un medic neurolog sau unul internist.
Intrati pe linkul urmator, poate va ajuta dna doctor:

http://forum.romedic.ro/prod/%C5%A2ig%C4%83ni%C5%9Fteanu_Constan%C5%A3a-cel_mai_bun_medic_internistdinEuropa!_024425.html

Numai Bine si Dumnezeu sa va ajute!
0
27-02-2009, ora 15:44
rodica_jemeppe
Nu este medic/terapeut
rodica_jemeppe
Buna Sweetme!
Si eu cred ca ar fi bine sa consulti un neurolog, sa faci o rezonanta magnetica(RMN)
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul