Tubul digestiv iritat, gastrita, durere de stomac

03-03-2011
mitreaileana
Nu este medic/terapeut
mitreaileana
In urma unei investigatii cu bariu am constatat ca am o gastrita.Debutul a fost cu scaune explozive si dureri de stomac. Acum urmez tratament dar nu imi explic de ce pe masura ce mananc apare senzatia de mers la toaleta.
De asemeni am dureri de anus si stau cu dificultate pe scaun.Mentionez ca nu sangerez si scaunele sunt destul de moi(dar nu diareice). Am senzatia ca e imflamat anusul si am uneori si ceva arsuri.In acelasi timp atat scaunul cat si chilotul prezinta un miros de acru.Anusul doare in partea din spate si nu spre vagin.De asemenea doare f tare si spatele de la noada pana la mijloc.Am cerut o colonoscopie dar mi s-a spus ca nu se poate face deoarece e intestinul prea iritat. Sunt speriata si nu stiu ce sa fac sa dispara aceste simptome.
E neplacut pentru ca trebuie sa stau 10-12 ore pe scaun si e un calvar.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
8 comentarii
0
10-03-2011, ora 22:41
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Singura recomandare ce va dau esde sa mergeti la camera de garda chirurgie pentruca aveti un abces perinal dupa cum descrieti debutul bolii.
0
12-04-2011, ora 21:26
florypinky
Nu este medic/terapeut
florypinky
Am probleme tot timpul sunt urme de mucus in scaun de forma gelatinoasa destul de consistent, am dureri in spate tot timpul si nici un doctor nu isi da seama din ce cauza, durerile in spate sunt prezente noaptea in special, tin regim alimentar cu mancarurile ce nu deranjeaza si am luat fermenti lactici, alte simptome in afara de durerile in spate si prezenta mucusului consistent in scaun nu am.Ar putea cineva sa imi zica daca s-a mai confruntat cu aceeasi problema?Sau sa imi poata da un doctor raspuns.
Multumesc.
0
08-05-2012, ora 20:51
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
nu exista abces perinal, poate perianal, asa da.
evitati sexul anal, este o posibila poarta de intrare a microbilor.
febra, frison, transpiratii nocturne, umflatura in zona anala,
constipatie si nu diaree pentru ca zona este inflamata si fecalele raman mai sus de anus
coprocultura pentru depistarea agentului patogen, urocultura.
daca abcesul fistuleaza (se sparge ) cantitatile mai mari ajung in circui si este periculos,
daca nu prezentati niciunul din simptomele de mai sus, faceti acea urocultura si coproculturasi sigur o sa depistati cauza, chiar daca facetr rmn local, dupa tratamentul cu antibiotice (presupunem ca este abces ) va disparea.
Acum parerea mea, ulcer, acesta avanseaza, duce la diaree intrun final daca nu tineti regim si vor fi afectate toate nivelurile, panceratic, esofagian prin migrarea sucului gastric, spre intestine si colon,
un abces nu da mirosul de acru al scaunului.,
coprocultura, repedeeee.
0
09-05-2012, ora 18:14
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Daca preferati numai parerile "celor prin posta" este foarte greu mai ales ca boala evolueaza si trebuia sa va prezentati la un spital cu chirurgie si sa se faca un tratament al abcesului perianal (chiar fara un "a"). Si mai important era sa va prezentati la medicul de familie fiindca el este direct raspunzator de sanatatea dvs.
Eu mentin parerea examinarii locale si daca mai rezistati eu nu pot sa va examinez decat dupa 1 august 2012
0
20-05-2012, ora 18:52
florin_1106
Nu este medic/terapeut
florin_1106
Salut.
Am simptome asemanatoare cu cele precizate de tine, care se datoreaza cel mai probabil datorita infestarii cu oxiuri pe care o am. Mai exact am o senzatie de durere si arsura in zona spateleui care persista de la incepoutul acestui an. Daca aveti vreun sfat in ceea ce ma priveste astept sa il aflu.
Va multumesc anticipat.
0
21-07-2012, ora 10:07
GRadu
Nu este medic/terapeut
GRadu
Buna Ziua! Am gastrita de ceva timp dar abia acum jumatate de luna am inceput tratamentul cu omeran. De vreo' jumatate de an mai bine ma simt foarte inbalonat, merg la toaleta si de 5-6 ori pe zi numai pe motivul inbalonarii iar dimineata ma trezesc cu dureri de burta si foarte umflat din cauza gazelor. Am luat espumisan dar nu am simtit o diferenta foarte mare. Va rog sa imi spuneti un tratament sau ce pot face in aceasta cauza. Multumesc!
0
19-10-2012, ora 20:26
IceAge
Nu este medic/terapeut
IceAge
Mergeti si spuneti medicului acest lucru - cauza este Omeranul. Am patit si eu la fel, nu stiam de la ce, dar a trebuit sa iau Omez mai mult timp din cauza unui ulcer cu helicobacter. Nici un medic nu avertizeaza ca dupa tratament de lunga durata cu antiacide colonul are de suferit:( Deasemenea, incercati sa reglati aciditatea gastrica prin regim alimentar, ideal ar fi renuntatul la fumat, cafea, alcool, condimente.
0
19-10-2012, ora 23:19
Dr-D-T
Identitate neconfirmată
Dr-D-T
Conform promisiunii as putea s-a va examinez luni 22.10.12, ora 15, la Policlinica nr.1, Calea Victoriei 178, la cabinetul chirurgie. Daca nu puteti sa veniti va rog sa anuntati pana in ora 10, la tel. 0722674685.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: