marvelon 21 si antibioticele
buna am urmat un tratatmenti cu azitrox 500mg si nurofen forte timp de 5 zile, apoi mi-au ramas inca doua zile dupa care am inceput urmatoarea folie de marvelon, as vrea sa stiu daca afecteaza eficienta contraceptivelor deoarece am auzit ca azitroxul isi mentine efecul in corp inca 10 zile!!
2 comentarii
Din ceea ce ştiu fiecare antibiotic are un impact asupra eficacităţii contraceptive. Nu ryzykowaÅ‚abym practici sexuale fără alte măsuri de protecţie. Prietenul meu a lua antibiotice pentru ureche şi a lua pastile (femodene) a ramas insarcinata si de atunci a prefera într-adevăr pentru a asigura de două ori pentru că nu am vrut să aibă copii păpuşi :)
Atunci cand iei antibiotice trebuie sa te protejezi suplimentar printr-o metoda de bariera pe durata tratamentului plus inca 7 zile dupa terminarea acestuia, altfel risti sa ramai insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 2ce este?
- 4a luat cineva Jeanine pe perioada indelungata (5-6 luni) ca si tratament antiandrogen?
- 9Am uitat 2 zile pastila si am luat ambele o data (Yasmin) - cate iau in seara asta? doua, una, nic
- 2Daca am intarziat 2 ore sa iau pastila in prima saptamana?
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 4iau yasmin de 2 ani jum si nu am facut pauza deloc
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 3Anticonceptionalele yaz!va rog
- 7Prima pilula dupa pauza
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 6Mercilon luat de doua ori intr-o seara
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 2de cand este indicat sa incep anticonceptionalele
- 1Logest - a doua folie
- 1Pilule contraceptive pt prima data
- 0Mi-au curs cateva picaturi de sange si am luat anticonceptionale
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor marvelon 21
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: