Sex oral

12-02-2017
Zappy
Nu este medic/terapeut
Zappy
Bună, sunt foarte îngrijorată sa nu fiu însărcinată.
I-am făcut sex oral prietenului meu, a executat dar nu pe mine, gen tot pe penis și eu am întins lichidul pe tot penis cu mana. Și am avut pe mana putina spermă. Am stat cred ca 1-3 minute cu lichidul pe mana și m am dus la baie sa ma spăl, sperma nu s a uscat în întregime pe mana mea, și nu m am spălat bine pe mana cred (pentru ca nu mai țin minte asta e cel mai rau) și mi am întrodus degetul intre buze, nu în vagin și l am scos repede ca mi-am amintit dacă nu m am spălat bine..ok după asta m am speriat foarte tare și am încercat sa ma spăl repere cu puțin apa și sa ma șterg, și eu fiind virgină..as dori sa știu dacă nu cumva as putea rămâne însărcinată pentru ca nu vreau
2 comentarii
1
12-02-2017, ora 18:23
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
Faptul că nu mai ții minte anumite lucruri, s-ar putea ca și cele relatate să nu fie exacte.
Ca să nu mai fii îngrijorată, cumpără un test de sarcină de la farmacie și vezi rezultatul pe loc. Așteaptă mai întâi să vezi dacă ciclul întârzie pentru că testul dă rezultate cam dupa 10-12 zile de la ovulatie.
Dacă totuși ciclul întârzie și rezultatul testului nu e concludent, mergi la un ginelog.
0
12-02-2017, ora 18:42
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Educatia sexuala ar face ca situatiile acestea sa nu se mai repete. Retineti ca sperma nu trebuie sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului sub nici o forma. Spermatozoizii pot supravietui cateva ore in mediu umde/lichid si cateva minute in mediu uscat.
Daca lucrurile s-au desfasurat asa cum le-ati povestit sansele de a fi insarcinata sunt foarte mici, dar exista. Solutia este un test de sarcina.
Este important sa intelegeti ca Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •