menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?

am si eu o problema.menstruatia nu imi vine regulat.de obicei vine cu 2, 3 zile inainte fata de luna precedenta. luna aceasta imi intarzie.sunt si alte cauze care determina intarzierea? anul trecut, tot in martie, mi-a intarziat 2 saptamani si nu am fost insarcinata
5 comentarii

Se poate sa fii si insarcinata, dar nu neaparat. Depinde cat de mult ti+a intirziat ciclul si daca mai ai si alte manifestari. Uneori, ciclul poate intirzia din cauza unei raceli, sau ca ai stat cu picioarele in apa rece. Alteori, din motive hormonale. Daca te ingrijoreaza atat de tare, poti lua un test barza sa verifici.
Din cate spui, ciclul tau nu pare neregulat, ci vine la 28 de zile, ca la carte.
Din cate spui, ciclul tau nu pare neregulat, ci vine la 28 de zile, ca la carte.

saptamana trecuta am fost racita rau.de la asta sa fie?

se poate. oricum, tu urmareste cat timp iti mai intirzie. daca nu vine si nu vine, ia si un test din acela, macar sa stai linistita

cam dupa cate zile ar trebui sa-mi fac griji? au trecut 3

e greu de spus. Eu nu m-as ingrijora inainte de 10-14 zile, dar 3 zile nu e foarte relevant.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 4sunt insarcinata?
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 7durere de ovare
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 3In urma efectuarii unui tomograf se poate vedea daca sunt insarcinata?
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 0Sunt insarcinata?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 1Ajutor - pot fi insarcinata?
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 1Epilare IPL
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei