Menstruatie intarziata
Buna ziua,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
1 comentarii
Am uitat sa va spun ca la aproximativ 4 zile de intarziere am avut o scurgere din abundenta de ceva alb si gros, nu am dureri mari de sani, doar seara ma cam dor cand ma asez in pat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 5iau Microgynon 30 si menstruatia imi intarzie
- 2ciclu intarziat
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 1Intarzierea menstruatiei, medicul mi-a prescris Utrogestan
- 2intarzierea menstruatiei dupa anticonceptionale si dupa un tratament homeopat
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 1Nu mi-a venit ciclu
- 3Menstruatie intarziata
- 8Menstruatie întârziată..de ce?
- 2Întârziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie, teste negative
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Ajutați-mă - mi-a întârziat menstruația 12 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 3Ce se petrece ? mi a întârziat menstra
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Pot fi insarcinata?
- 2Întârzieri menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: