test de sarcina negativ si menstruatia intarziata

am facut si teste de sarcina si mi-au iesit negativ dar tot nu imi vine ciclu. ulttimul contact...l-am avut pe 13 noiembrie...si de atunci nu am avut nik.luna asta nu mi-a venit deloc menstruatia...nu stiu ce sa fac..am facut toate testele de sarcina si cel de sange si nu sunt gravida chiar nu stiu ce sa fac:(
4 comentarii

daca nu esti insarcinata poate ai o problema la ovare..cum ar fi chisturile.
dar acum depinde daca ai mai avut asemenea problema sau daca mai ai alte simptome.poti merge la un medic endocrinolog.
numai bine.
dar acum depinde daca ai mai avut asemenea problema sau daca mai ai alte simptome.poti merge la un medic endocrinolog.
numai bine.

stressul de a crede că ai putea fi gravidă îţi p[oate întârzia ciclul

pai nu mia venit deloc luna trecuta adica noiembrie si am sa mai fac un test sapt asta sa vad daca nu merg la medic dar imi este foarte frica :((nu vreau sa fiu gravida.

Buna! Trebuia sa-mi vina menstruatia pe 13 mai si deja suntem in 5 iunie si tot nu mi-a venit. Am facut 2 teste de sarcina (primul seara si al doilea dimineata la prima urina) si ambele mi-au iesit negative. Mereu mi-a intarziat menstruatia, dar niciodata atat de mult.. Tin sa mentionez ca sunt si cam stresata cu bacalaureatul in ultimul timp..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 3ajutati-ma... testul a iesit pozitiv!
- 4de 4 luni imi astept cuminte menstruatia
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 0test de sarcina negativ:(( pot fi totusi insarcinata sa fi fost doar o eroare?
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 0dismenoree si sindrom premenstrual
- 0Intitzierea menstruatiei! Ajutor!
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 1Potentiala sarcina
- 0Întârziere menstruatie in urma tratamentului cu Duphaston
- 0Însărcinată sau nu?
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
Mai multe informații despre: testul de sarcina intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: