menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
Buna ziua,
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Legatura intre menstruatie si diferite boli
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 2durata ciclului menstrual cat ar trebui sa fie?
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 10Cauzele intarzierii ciclului menstrual
- 4ciclul menstrual
- 6Postinor 2 si a doua zi menstruatie. E posibil sa fiu insarcinata?
- 0menstruatie vascoasa
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 10Absenta menstruatie
- 16Cheaguri de sange la ciclu
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 2Menstruatia dupa pastila de contraceptie!
- 8Sarcina sau dereglare menstruala?
- 1Am o problema cu menstruatia, ma poate ajuta cineva ?
- 2menstruatie sau nidatie
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 1Menstruatie
- 0Cand va aparea menstruatia dupa cerazette
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: