menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
Buna ziua,
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cum pot face sa vina mai repede?
- 6ciclul menstrual dereglat
- 10Exista oare o solutie?
- 3rosu prea devreme
- 12Ciclu extrem de intarziat!!
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 0sterilet si menstruatie
- 9Menstruatie neregulata sau sarcina?
- 4Menstruatia si vacanta la mare
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 11Ce se intampla?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 3Menstruatie
- 2Schimbarea datei menstruatiei cu ajutorul pilulelor contraceptive
- 5menstruatie de doua ori in aceeasi luna
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 10Ajutati-ma si pe mine, sunt disperata ! :(
- 1Ma simt rau. la menstruatie
- 8Problema menstruatie
- 0Sangerari vaginale
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: