menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
Buna ziua,
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
Eu am o ciclu de 28 de zile, aproximativ, in vara am patit sa imi intarzie cateva zile.La fel si in luna Martie, cand a intarziat 3 zile iar menstruatia a tinut doar 3 zile, abundent ca deobicei, in loc de 5.Am avut dureri de burta si toate simptomele pe care le am in acea perioada de obicei.
Problema este urmatoarea: mi-a venit din nou, acum 3 zile, cu 2 saptamani mai repede decat ar fi trebuit..La inceput au fost 2 picaturi maro iau apoi a fost totul rosu, cu cheaguri.Ca si cand as fi fost in acea perioada.
Eu am fost racita si am luat Theraflu.Are vreo legatura? Mentionez ca am avut contancte sexuale neprotejate.Ce poate fi?O dereglare hormonala, sau?Va multumesc frumos si astept raspuns!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 10rog interpretare examen citologic
- 117de ce nu imi vine menstruatia???
- 3si sangerare si menstruatie?
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 40e insarcinata?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 2anticonceptionale si menstruatia!un raspuns va rog
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 11dexamethason pentru dereglari de ciclu.
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 2Mi-a venit ciclul mai devreme.
- 3ce medicamente sau ceaiuri sa iau pt. a reduce menstruatia?
- 1menstruatie de doua ori pe luna?!
- 0Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 4Mi s-a oprit menstruaţia după patru zile
- 5sarcina?
- 0Prima zi dupa terminarea menstruatiei
Mai multe informații despre: Menstruatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: