Pastila de a doua zi si menstruatie ciudata

29-10-2013
Flory8627
Nu este medic/terapeut
Flory8627
Buna ziua,
Sambata noapte am avut un contact sexual neprotejat, fara finalizare. Deoarece am renuntat la anticonceptionale acum 2 luni si ceva, mi-am dat seama ca am facut o greseala si am hotarat sa iau pastila de a doua zi, ca sa stau linistita.
Duminica dimineata, cand m-am trezit, am observat ca mi-a venit ciclul desi menstruatia trebuia sa apara luni sau marti si nu duminica. Am luat pastila de a doua zi (Escapelle) dar menstruatia nu a avut un flux normal, ci mult mai putin. Astazi este practic a treia zi si este la fel, adica un flux asemanator cu ultimele zile de menstruatie. In plus, am avut crampe asemanatoare cu cele de la inceputul menstruatiei si cred ca am si racit deoarece mi-a fost frig la picioare si sunt mai sensibila cand vine vorba de asta.
Mentionez ca sambata a fost primul contact sexual dupa o perioada mai lunga de abstinenta si ca menstruatia pana acum (in cele 2 luni de cand am renuntat la pastile) a fost normala si regulata.
Ar trebui sa-mi fac griji legate de o sarcina sau de alta afectiune? Ar trebui sa ma astept sa am menstrustie neregulata in urmatoarea luna? Care ar fi semnele care ar trebui sa ma alarmeze si in urma carora sa ma duc la un control?
Multumesc anticipat si v-as ruga sa nu isi dea oricine cu parerea. As vrea, daca se poate, sa primesc un raspuns de la un specialist.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Efectele pilulei de a doua zi ar putea fi potențate de un medicament antiinflamator
  •