mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
Buna seara.Mi-a venit menstruatia la inceputul lunii august(prin 1) a durat 6 zile, pana aici totul ok, dar azi mi-a venit din nou, la 19 zile de la cealalta.este normal?De obicei perioada dintre menstruatii dureaza 28-30 zile, s-a intamplat sa-mi vina si in a 33-a zi.Dar niciodata dupa nici 3 sapt.Ar fi necesara o vizita la ginecolog?Poate fi grav?
4 comentarii
In mod normal ciclul menstrual dureaza 28 de zile, adica daca tie ti-a venit pe 1 +28 zile trebuia sa-ti vina pe 29, deci nu este nicio problema daca ti-a venit pe 27...
Nu, nu.Normal se socoteste de la ultima zi nu?Nu de la prima, deci e vorba de 19 zile.Nu 29
nu, durata CM nu se calculeaza incepand cu ultima zi, ci cu prima zi a sangerarii
buna ma ajuta si pe mn cineva mia venit menstruatia in 29 octombrie si ma tinut pana in 4 noiebrie si nustiu daca luna asta lu noimbrie nu imi vine la sfrsitul luni insemna k sunt insarcinata? nam avut greturi nam avut nimik ma doare spatele sani si putin burta ce sa fac in fiecare luna imi vinea la prin 29
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 6sunt insarcinata?
- 5prima pastila in a 7 zi de ciclu?
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Branca ursului poate deregla menstruatia?
- 2Intarzierea menstruatiei
- 1Poate fi dereglare sau sarcina ??
- 8Este sau nu insarcinata?
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Intatziere menstruatie.ajutor !
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Oare sunt gravidă?
- 0Ajutați-mă, ne dorim foarte mult un copil
- 0Întârzierea menstruației după anticoncepționale
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
Mai multe informații despre: ciclul menstrual intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: