MicroCip implantat in cap

23-11-2024
George Istrate
Nu este medic/terapeut
George Istrate
Buna ziua, Mă numesc Ionuț George și am o "problema medicala" acuma 5 ani mi-a fost implantat un MicroCip in cap, deasupra urechii drepte i-am aflat acum câteva luni locația exactă(in ce zona a capului se afla).MicroCipul respectiv este implantat in piele și nu se simte cu mana libera, din cate am înțeles de pe niște forumuri americane are circumferința unei bobite de orez! As dori un ajutor specializat in scoaterea acestui MicroCip! Va mulțumesc anticipat!
3 comentarii
0
23-11-2024, ora 16:59
anonim i7
Nu este medic/terapeut
anonim i7
"Problema medicala" despre care ai scris poate fi vorba de o boala psihica. Citeste mai multe despre psihoza, schizofrenie.
0
24-11-2024, ora 10:36
George Istrate
Nu este medic/terapeut
George Istrate
Am fost la mai multi medici Psihiatri și singurul diagnostic este o depresie ușoară!! Plus că oameni care vorbesc la mine in cap sunt oameni reali care vorbesc despre lucruri reale
1
24-11-2024, ora 14:28
anonim i7
Nu este medic/terapeut
anonim i7
Trebuie sa continui sa iti iei medicamentele prescrise de doctorul tau pentru depresie. Ce ai scris tu in topicul tau ca ai un microcip implantat in cap asta cred unele persoane cu schizofrenie paranoida care sunt in episod psihotic. Spune-i medicului tau psihiatru aceste lucruri care te preocupa si poate iti va schimba tratamentul actual cu unul mai adecvat. Mai ales că ai mentionat de voci de oameni care vorbesc la tine in cap. Comunica cu dr tau cat mai curand posibil. Sanatate si zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.