miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
buna ziua!
de mult timp imi miroase gura f urat, a..canal..:(
am fost la stomatolog si nu am nimic, mi-am facut test de helicobacter pylori si nimic..am intr-adevar probleme cu sinusurile, insa medicul ORL mi-a spus ca asta nu e o cauza..ceea ce am cred ca e de la stomac, mai ales ca sunt deseori balonata, stomacul meu scoate zgomote ciudate etc..
poate fi asta o cauza? ce tratament imi recomandati? va rog..imi e f rusine, m am saturat sa tot mestec guma..folosesc si apa de gura, ma spal pe dinti de cate ori am ocazia, ma ingrijesc..insa acest miros ma deranjeaza f tare, , , va rog sa mi dati un sfat!multumesc!!!
de mult timp imi miroase gura f urat, a..canal..:(
am fost la stomatolog si nu am nimic, mi-am facut test de helicobacter pylori si nimic..am intr-adevar probleme cu sinusurile, insa medicul ORL mi-a spus ca asta nu e o cauza..ceea ce am cred ca e de la stomac, mai ales ca sunt deseori balonata, stomacul meu scoate zgomote ciudate etc..
poate fi asta o cauza? ce tratament imi recomandati? va rog..imi e f rusine, m am saturat sa tot mestec guma..folosesc si apa de gura, ma spal pe dinti de cate ori am ocazia, ma ingrijesc..insa acest miros ma deranjeaza f tare, , , va rog sa mi dati un sfat!multumesc!!!
2 comentarii
Buna ziua...
Spalaturi gastrice ?
investigatii pentru gastrita
Spalaturi gastrice ?
investigatii pentru gastrita
Eventual pt igiena dentara puteti folosi si argila + dimineata clatire cu ulei crud de floarea soarelui.
NU ingerati vreo picatura din acel amestec...
NU ingerati vreo picatura din acel amestec...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 4respiratie urat mirositoare
- 3EXPIRATIE urat mirositoare
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 6Halena sau altceva?
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 4baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
- 3miros de gura
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 3Halena de 3 ani
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 4miros neplacut al gurii de foarte mult timp
- 2Miros urit in in nara stinga
- 7Respiratie urat mirositoare
- 3Secretii in gat + respiratie mirositoare
- 1Respirație urât mirositoare
- 12Sinuzita cronica etmoidala
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: