Motive de ingrijorare?
Buna seara, revin cu o intrebare. Aseara 22 februarie am luat ultima pastila contraceptiva din folie, deci menstra ar trebui sa vina la vreo luni-marti (25-26 febr.). Problema este ca azi 23 febr. am avut contact protejat cu prezervativ, insa acesta s-a rupt fara sa observam si din pacate nu era gol.nu stiu daca s-a rupt cand era inauntru sau afara, insa cand ne-am dat seama ca era rupt eu eram uda in zona pubiana. Exista vreun risc? Mai eram protejata daca terminaseram pastilele cu o seara inainte? As putea lua pastila de a doua zi?
3 comentarii
Nu e nevoie sa iei pastila de a doua zi, esti in siguranta.
Inca o parere se poate? Sunt tare speriata
nu ai de ce sa-ti faci griji. atunci cand iei anticonceptionale esti protejata si in acele 7 zile in care faci pauza ca sa-ti vina menstruatia. sa nu faci prostia de a lua pastila de a 2 a zi in aceasta situatie, ca acela reprezinta un boom de hormoni care poate sa-ti faca foarte mult rau. si nu te mai panica atata din nimic (am citit si celelalte posturi ale tale).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 4va rog ajutati-ma sunt gravida?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 4sunt insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 2oare sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 4posibila sarcina?
- 0Sunt gravida?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 8Exista sanse sa fii ramas insarcinata?
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 10gravida?
- 0Posibila sarcina?
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
- 0Oare sunt însărcinată ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: