Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
Buna seara, de cateva luni, chiar un an, tot simt un mucus vascos in zona gatului. Din cauza acestuia am inceput sa am si probleme cu inghititul, mereu cand mananc sunt nevoita sa am paharul cu apa langa mine. Nu imi dau seama de la ce ar putea fi, am fost la ORL si mi s-a zis ca nu am nimic, ce ar putea fi si unde ar fi mai benefic sa ma duc?
1 comentarii
Cred că mai indicat ar fi un consult la gastrologie. Acel mucus/flegma in gat se poate forma din cauza problemelor la stomac, a problemelor de tip reflux gastric. Tot refluxul gastric da și probleme la inghitire.
Și cred că te-ar ajuta mai mult daca ai crea acest topic in sfera ORL. Acolo e domul doctor Flueraru și cu siguranță dânsul ți-ar răspunde
Și cred că te-ar ajuta mai mult daca ai crea acest topic in sfera ORL. Acolo e domul doctor Flueraru și cu siguranță dânsul ți-ar răspunde
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6secretie se agraveaza, imi infecteaza intregul aparat respirator si am probleme si cu inghititul
- 8nod in gat
- 5Probleme mari la inghitit
- 1Dificultati la inghitire
- 0inghit greu
- 0Deglutitie de solide si lichide totala, de la accidend vascular
- 0Durere la inghitire+ mica papula(vegetatie)
- 7Senzație de sufocare si mucus in gat
- 0mama Mea are flegma in gat care ii provoaca tuse si Nu reuseste sa o elimine
- 24Mucus, nod, mancarime in gat, tuse seaca - simptome LPR (silent reflux)
- 4Flegme in gat, saliva vascoasa
- 1Senzatie de mucus in gât!
- 2Senzația de mucus persistent care curge dinspre nas în gat
- 7Nu pot înghiți și nu pot mânca mai nimic
- 1Durere in partea stanga spate la inspiratie si inghitire
- 0Lipsa eructație
- 3Nas infundat si flegma in gat
- 4Helicobacter, simptome esofag
- 5Mucus in gat
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate mucus in gat flegma in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: