Mucus vascos in gat de cateva luni si probleme la inghitire
Buna seara, de cateva luni, chiar un an, tot simt un mucus vascos in zona gatului. Din cauza acestuia am inceput sa am si probleme cu inghititul, mereu cand mananc sunt nevoita sa am paharul cu apa langa mine. Nu imi dau seama de la ce ar putea fi, am fost la ORL si mi s-a zis ca nu am nimic, ce ar putea fi si unde ar fi mai benefic sa ma duc?
1 comentarii
Cred că mai indicat ar fi un consult la gastrologie. Acel mucus/flegma in gat se poate forma din cauza problemelor la stomac, a problemelor de tip reflux gastric. Tot refluxul gastric da și probleme la inghitire.
Și cred că te-ar ajuta mai mult daca ai crea acest topic in sfera ORL. Acolo e domul doctor Flueraru și cu siguranță dânsul ți-ar răspunde
Și cred că te-ar ajuta mai mult daca ai crea acest topic in sfera ORL. Acolo e domul doctor Flueraru și cu siguranță dânsul ți-ar răspunde
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dificultate la inghitire
- 3Durere in gat, gat uscat si umflat + durere la inghitire
- 3Inghit zgomotos din cauza operatiei?!
- 3imi raman alimente in gat
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 5Probleme mari la inghitit
- 2dureri la inghitire
- 2Nu pot inghiti mancarea solida.
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 0durere in gat la inghitire
- 1Nu mai pot inghiti saliva! senzatie de strangere a gatului cand inghit
- 27Mucus in gat
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 6Insuficienta respiratorie cu o flegma parca lipita in gat
- 2Ce diagnostic este corect? pata rosie pe cerul gurii, partea moale din jurul uvulei este alba
- 2Va rog am nevoie de ajutor - flegma in gat dar vine si din nas..
- 0Ajutați-mă - ragusesc in fiecare zi si tusesc des scuipând o mucoasa
- 2Ajutor va rog, nod în gat, dificultate la înghițire!
Mai multe informații despre: inghitire cu dificultate mucus in gat flegma in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: