nu pot inghiti un sfat de la un medic va rog

07-07-2007
kristana
Nu este medic/terapeut
kristana
primele simptome au inceput acum 5 ani, simteam ca imi ramane mancare in gat. la inceput au fost mai rare pana cand s-au inrautatit si am ajuns sa nu mai mananc decat pasat si lichid si asa.ca investigatii am facut : bariu, fibroscopie, endoscopie, echografie cervicala, radiografie cervicala, toate imi ies bune. nu stiu ce sa mai fac ! un RMN m-ar ajuta ?? totul se intampla numai pe partea dreapta simt ca am ceva in gat care ma opreste sa inghit si mai am si o durere tot pe partea dreapta sub maxilar, in spatele maxilarului in locul acela de sub ureche unde se si inflameaza ceva !!?? si coboara in jos pe gat. la RMN se vede daca nu functioneaza vreun muschi sau nerv ??? au inceput sa ma trimita la psihiatru, nu cred ca e cazul inca dar daca nu aflu ce se intampla probabil ca voi ajunge si acolo. va multumesc !
2 comentarii
0
08-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Eram îngrijorat, citind doar titlul mă temeam că nu înghiţiţi sfaturile medicale :)
Vă recomand să vă adresaţi mai întâi unui chirurg BMF pentru excluderea unei afecţiuni numite litiază salivară, apoi, presupunând exclusă această variantă, unui medic homeopat.
În nici un caz nu aveţi ce căuta la psihiatru. Poate, in extremis, la un psiholog.
0
08-07-2007, ora 00:00
kristana
Nu este medic/terapeut
kristana
multumesc pt. sfat. imi place ca aveti simtul umorului si eu de altfel. ce inseamna BMF ??
am o operatie de litiaza salivara pe partea stanga. simptomele nu sunt la fel. cand am avut litiaza simteam ceva la atingere, ceva tare care s-a marit in timp deoarece litiaza a blocat functionarea glandei ! acelasi medic care mi-a facut operatia m-a consultat si desi nu vedea nimic a vrut sa-mi faca laringoscopie suspendata suspectand ca este cancer ! m-a speriat in asa hal ca am apelat la alt specialist, la fibroscopie am impresia ca se vede si laringele asa ca nici vorba de asa ceva, oricum ce ma deranjeaza pe mine e mult mai sus cam in zona amigdalelor ( care nu le mai am ). tot in zona glandei salivare ca sa ma exprim asa ! la echografia cervicala din moment ce se vad ganglionii nu ar trebui sa se vada si glanda salivara ? mi-a vazut operatia si mi-a zis ca arata bine probabil ca si in partea dreapta a vazut la fel !pur si simplu nu stiu ce sa mai cred tocmai de aceea vroiam sa fac un RMN. am fost si la homeopat care mi-a dat un tratament si de-abia dupa o luna se vad rezultatele, au trecut deja cateva saptamani si nimic ! ideea este ca nu mai suport, nu ma pot hrani, mai ales in conditiile in care vreau sa am un copil !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.