Nas foarte infundat
Am fost racit acum vreo 2-3 saptamani si am luat muconasal ca sa nu mai am nasul infundat,
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
1 comentarii
Buna ziua,
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 816Nas infundat, respiratie diminuata
- 5membrana sinusala perforata?
- 3nas infundat de abia vorbesc, respir
- 5nas infundat, fumat...
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 5operata in luna aprilie de vegetatii dar acum are din nou nasul infundat
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 13Nas infundat
- 1'nas infundat si sforait '
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 7Secreții nazale și gat uscat în timpul nopții
- 1Nas înfundat fara secretii
- 3Nu pot respira pe nas va rog un sfat daca se poate
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 3Nas înfundat
- 5Nas înfundat de mai mult de o săptămână
- 5Nas infundat cu secretie
- 0Dispnee inspiratorie, nas înfundat fără secretii
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: