Nas foarte infundat
Am fost racit acum vreo 2-3 saptamani si am luat muconasal ca sa nu mai am nasul infundat,
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
Raceala pare sa mi fi trecut de vreo saptamana iar nasul este foarte foarte infundat, practice abia pot respira pe nas, am ajuns sa cred ca din cauza muconasalului am ajuns asa infundat? Acum folosesc pinosol dar nu ajuta deloc.
De ce nu mai pot respira normal?
1 comentarii
Buna ziua,
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
este posibil sa asociati deviatie de sept sau sinuzita; incercati sa folositi spray cu ser fiziologic izoton, iar cu Pinosol durata de tratament este de maxim 7 zile. Evitati medicamentele cu substante vasoactive, decongestionante de tip Muconasal. Daca nu se rezolva, va poate ajuta un orelist.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 64nas mereu infundat
- 3Nu mai am miros
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 12Operatie nas - ajutor!
- 7Nas infundat copil
- 6Am mancat un tort de inghetata si am urechile si nasul infundat
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 2nas care curge si infundat
- 1nas infundat permanent
- 8Posibil rinita?
- 3Nas infundat tot timpul de 2 ani
- 0Nas infundat.
- 9pentru dl dr flueraru