Nas infundat

Buna ziua, problema mea este urmatoarea: am aproape permanent o nara infundata, cand se desfunda nara infundata se infunda cealalta. Cand stau in pat daca am nara dreapta infundata ma asez pe partea stanga si se desfunda nara dreapta dar in schimb sa infunda nara stanga, si invers. Congestia nazala este maxima, in sensul ca nara respectiva este infundata complet.
Iar dimineata cand suflu nasul, mucii sunt amestecati cu sange din ambele nari.
Nasul nu este infundat atunci cand ma misc, cand fac sport, cand ma plimb, etc, ci doar atunci cand stau in pat, stau la birou, stau pe scaun, etc.
Mentionez ca am fost operat de deviatie de sept acum 3 ani, cu aceasta ocazie domnul doctor care a facut operatia mi-a spus ca mi-a si cauterizat cornetele nazale.
Am incercat si tratementul cu colargol 10 + sinupret, dar nu am simtit nicio imbunatatire.
In prezent, dimineata pulverizez apa cu sare in nas si mai fac infuzii cu ceai de musetel si uleiuri de eucalipt si busuioc.
De mentionat ca nu ma doare capul sau nasul sau orice alta problema, doar congestie nazala pe o singura nara.
Puteti sa imi dati un sfat? Va multumesc.
Iar dimineata cand suflu nasul, mucii sunt amestecati cu sange din ambele nari.
Nasul nu este infundat atunci cand ma misc, cand fac sport, cand ma plimb, etc, ci doar atunci cand stau in pat, stau la birou, stau pe scaun, etc.
Mentionez ca am fost operat de deviatie de sept acum 3 ani, cu aceasta ocazie domnul doctor care a facut operatia mi-a spus ca mi-a si cauterizat cornetele nazale.
Am incercat si tratementul cu colargol 10 + sinupret, dar nu am simtit nicio imbunatatire.
In prezent, dimineata pulverizez apa cu sare in nas si mai fac infuzii cu ceai de musetel si uleiuri de eucalipt si busuioc.
De mentionat ca nu ma doare capul sau nasul sau orice alta problema, doar congestie nazala pe o singura nara.
Puteti sa imi dati un sfat? Va multumesc.
2 comentarii

este vorba de rinita Vazomotorie
tine si de sistemul circulator..de alimentatie, starea ficatului..s.a
citeste d tot ce am scris despre rinite pe forum
tine si de sistemul circulator..de alimentatie, starea ficatului..s.a
citeste d tot ce am scris despre rinite pe forum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an ma simt foarte rau: dureri de gat, dureri de urechi, dureri la baza nasului, nas infundat
- 9urechi nas infundat
- 3nas infundat si ochi umflati
- 14Desfundarea nasului...
- 7nara infundata cand ma asezam in pozitia culcat
- 13raguseala
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 4nas infundat, fetita un an
- 4secretii nazale cu sange
- 2nara infundata alternativ
- 1Nas infundat