Nas infundat de cateva luni
Buna ziua ! de cateva luni am o problema cu nasul, care banuiesc ca a, aparut dupa o raceala. Inca de atunci am mereu nasul infundat, totusi doar partial, pot respira doar cu o nara, cealalta fiind infundata, cand pot respire pe partea stanga, dupa un timp se infunda si pot respire doar pe partea dreapta. nu am secretii nazale, doar este infundat, multumesc anticipat !.
3 comentarii
Este vorba de o rinita vasomotorie.Si eu am aceasta problema si incerc sa scap de ea tot in urma unei raceli puternice.Eu am facut o operatie cu radiofrecventa si tot nu mi-a trecut, dar am si o infectie la o masea si sinusul opacifiat maxilar.Ma rog la d-zeu sa scap de aceasta problema.
De 2 ani de zile am problema si tot nu mi-a trecut.Nu am fost prima data la doctor pentru ca am crezut ca imi trece.Am asteptat 1 an si ceva pana sa ma duc la medic.Miercuri am o programare la medic si este posibil sa am nevoie si de operatie pe sinus deoarece eu am sinusul maxilar opacifiat de la o masea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64nas mereu infundat
- 9are de mic nasul infundat!
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 4Probleme cu nasul
- 1simptom de nas infundat
- 1nas infundat
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 1urechi si nas infundate
- 2nas care curge si infundat
- 4problema nas.
- 8Nas infundat copil
- 4Nas înfundat, pielita umflata ca un balon in interiorul nasului
- 4Nas infundat
- 3Nas infundat