Nas înfundat, pielita umflata ca un balon in interiorul nasului
Buna seara! Am nasul înfundat mai tot timpul. Chiar in momentul acesta am o "criza" de înfundare destul de severa si simt ca nu inhalez o cantitate suficienta de aer. In nara dreapta, daca pipai cu degetul simt o pielita umflata ca un balon, care o obstrucționează. In nara stânga nu am simt așa ceva.
De asemenea, simt si in partea superioara a nasului un blocaj. Înainte îmi mai reveneam pentru o perioada scurta de timp daca stăteam cu fata deasupra unui bol cu apa fierbinte, dar acum nici așa nu pare ca mai merge. De curând am început să-mi introduc vata cu bitter suedez in nas, in speranță ca ma va ajuta, dar daca il introduc adânc, evident, simt o usturime.
La un control ORL anterior mi s-a spus ca am deviație de sept, si ca mucoasa ar fi uscata. Atât.
De asemenea, simt si in partea superioara a nasului un blocaj. Înainte îmi mai reveneam pentru o perioada scurta de timp daca stăteam cu fata deasupra unui bol cu apa fierbinte, dar acum nici așa nu pare ca mai merge. De curând am început să-mi introduc vata cu bitter suedez in nas, in speranță ca ma va ajuta, dar daca il introduc adânc, evident, simt o usturime.
La un control ORL anterior mi s-a spus ca am deviație de sept, si ca mucoasa ar fi uscata. Atât.
4 comentarii
o deviatie de sept.. favorizeaza si o rinita hipertrofica
ai trei solutii
1 trtament corect local
2 micsorarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
3 operatie de devietie de sept
ai trei solutii
1 trtament corect local
2 micsorarea cornetelor in volum cu radiofrecventa
3 operatie de devietie de sept
Legat de pielita pe careno sint la pipăit ce imiputefi spune
o sa spuna medicul ORL care o sa vada nasul
Va multumesc mult! Multa sanatate si toate cele bune!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3picaturi de nas care desfunda bine
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 24are cornetele marite
- 8Operatie cornete cu laser
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 1urechi si nas infundate
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 1Nas Infundat
- 8Posibil rinita?
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 0nas infundat copil de 3.3ani
- 3Nas infundat si care curge
- 12Dureri de frunte, nas și urechi înfundate.
- 1Nas infundat la bebelus de 2 luni
- 1Operatie de deviatie de sept
- 1Nas infundat
- 0Nas înfundat
- 5Nu respir bine pe nas
- 1Nu scăpăm de mucisori
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: