Nas uscat, ochi uscati, gura uscata

Simptomele au apărut în ordinea expusă, pe parcursul unei luni de zile. Respiraţia pe nas este dureroasă, se formează răni şi cruste mici. În paralel, dacă stau culcată, nasul se înfundă. Ochii uscaţi îi simt în permanenţă, dar mai ales noaptea, se întîmplă să mă trezesc din cauza asta. De fapt, aş vrea să aflu, la ce medic să mă adresez şi ce fel de analize sînt indicate?
3 comentarii

din medicina alopata.. ar trebui sa mergi la ORL, Oftalmologie si neurologie..
toate specialitatile au tangenta cu aceste probleme. Dar.. nu exista medic pentru sistemul vegetativ nervos autonom..care raspunde de secretia gloandelor lacrimare, salivare si mucoaselor.
din acest punct de vedere poate sa te ajute un medic homeopat sau reflexoterapeut
toate specialitatile au tangenta cu aceste probleme. Dar.. nu exista medic pentru sistemul vegetativ nervos autonom..care raspunde de secretia gloandelor lacrimare, salivare si mucoaselor.
din acest punct de vedere poate sa te ajute un medic homeopat sau reflexoterapeut

Buna ziua! Ar putea fi vorba despre un sindrom Sjogren, afectiune autoimuna, consultati un medic reumatolog, acesta o sa va recomande si investigatiile sangvine necesare pentru confirmarea diagnosticului; numai bine

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 20rinita vasomotorie
- 3nasuc infundat dimineata
- 6secretii in gat cam de trei ani
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 3nas infundat
- 4Respir doar pe o nara fosa nazala
- 2nara infundata alternativ
- 0Nas infundat.
- 0Nas infundat, palpitatii
- 2Boala nas infundat